de maria.gh88 » Vin Apr 09, 2010 6:51 pm
sal! am fost acum aprox 1 saptamana la facultate sa ma interesez de o carte dupa care sa invat la drept administrativ 1,idd an1 iar ajutorul primit de la doamna de la librarie a fost = 0. am intrat inauntru cu gandul de a o intreba pe doamna 2 lucruri:1.daca stie de ce in vitrina faq exista manual de drept administrativ,idd, iar noi nu am primit nimic;2.daca poate sa imi recomande o carte dupa care sa invat. si pe care sa o cumpar de la dansa .nu am intrebat nimic din ce nu tine de meseria dansei.
POATE din naivitate am crezut ca dansa stie ce carti are de vanzare,din moment ce lucreaza acolo,(atentie, e vb despre o carte care sa aiba in titlul sau "drept administrativ" nu am cerut cai verzi pe peretii!!)dar cand cand a ridicat mana in vazduh, a invartit-o si a aratat spre zeci de carti pe care eu trebuia sa le iau la rand pana dadeam de o carte ce imi trebuia,mi-am dat seama ca doamna habar nu are ce vinde;sau e vb doar de nepasare.
mai ales studentii care lucreaza si rup cu greu cateva ore din serviciu pt a merge special la faq in scopul de a se informa, nu au timp de certuri cu secretarele sau doamne care iau salariul degeaba. daca merg la librarie si o rog frumos pe doamna sa imi sugereze o carte, pai sa mi-o dea ea in mana ,nu sa stau eu sa iau la rand toate cartile de pe rafturi.sau sa zica nu stiu! si sa ma duc in alta parte sa cumpar.