Moderatori: dandrei, radu.joia
adryana scrie:asta e ce am aflat si eu pana akum :19ianuarie statistica ora 16 in A1, 22 ianuarie informatica A4; ora 16 grupele 1-5; ora 18 grupele 6-8 ; 23 ianuarie engleza ora 12 A5; 26 ianuarie marketing A4 ora 16; 29 ianuarie microeconomie A6; 4 februarie contabilitate A1 ora 16:00; 7 februarie matematica A1 ora 10:00
Andreea.kiss scrie:pt anu` I , FB,ID am avut la engleza un proiect dsp managerul roman.. sau km asa cv..... stiti cumva dk se ia in calcul pt nota finala de la engleza?:-s
s_andra scrie:stie careva ce trebuie sa invatam la fiecare disciplina?daca da,spuneti-mi si mie va rog :D
Andreea.kiss scrie:s-au afisat pe site datele exam .. dar akolo zice sa ne prezentam q carn de stud,chit taxelor de skolarizare, si chit examenului de credit... eu nu inteleg asta q examenul de credit..trb sa mai platim cv?
maraspataru scrie:Andreea.kiss scrie:s-au afisat pe site datele exam .. dar akolo zice sa ne prezentam q carn de stud,chit taxelor de skolarizare, si chit examenului de credit... eu nu inteleg asta q examenul de credit..trb sa mai platim cv?
Taxa este valabila pentru cei care au restanta la materia respectiva, din anii trecuti, nu pentru cei care dau pentru prima data.
Andreea.kiss scrie:maraspataru scrie:Andreea.kiss scrie:s-au afisat pe site datele exam .. dar akolo zice sa ne prezentam q carn de stud,chit taxelor de skolarizare, si chit examenului de credit... eu nu inteleg asta q examenul de credit..trb sa mai platim cv?
Taxa este valabila pentru cei care au restanta la materia respectiva, din anii trecuti, nu pentru cei care dau pentru prima data.
ce ma scoti u mereu din impas;)) msms....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori