DREPT 2009,ID TOATE GRUPELE

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

DREPT 2009,ID TOATE GRUPELE

Mesajde crystyna » Mie Noi 11, 2009 10:24 pm

Buna tuturor! Am deschis acest topic in speranta ca o sa reusesc sa strang mai multi studenti de la ID din anul 2009,si in acelas timp pt ca celelalte topicuri sun ametite rau,toata lumea posteaza,de peste tot,fie zi fie id fie anii trecuti fie anul acesta,si asa ne zapacim toti.
Eu sunt la grupa2,si ma numesc Cristina,dk ai placerea indiferent in ce grupa te afli,atat timp cat esti de la ID te astept cu postari pe aici!Bafta tuturor.
crystyna
Baby Student
Baby Student

buna:)

Mesajde anne _maria _cojocaru » Dum Noi 15, 2009 5:58 pm

Buna si eu sunt Anne, sunt la drept la id gr a 8-A.......vroiam sa stiu daca se dau deja cursurile de la registratura. :d
anne _maria _cojocaru
Baby Student
Baby Student

Re: buna:)

Mesajde crystyna » Dum Noi 15, 2009 11:16 pm

anne _maria _cojocaru scrie:Buna si eu sunt Anne, sunt la drept la id gr a 8-A.......vroiam sa stiu daca se dau deja cursurile de la registratura. :d

Buna Anne.Din cate am inteles eu,se dau cartile de la registratura..eu insa le-am cuparat acu 2 sapt din librarie,caci nu am vrut sa mai astept.Ar trebui sa dai o fuga pe la fac.si sa le iei.Cand reusesti,poate imi spui si mie dk au ceva pt engleza pe acolo...Te pup
crystyna
Baby Student
Baby Student

Mesajde alin87 » Mar Noi 17, 2009 8:50 pm

salut. eu mi am luat azi doua manuale de la registratura inca nu au sosit toate o sa mai sun sa vad cand le aduce pe restu.
alin87
Baby Student
Baby Student

Mesajde crystyna » Mie Noi 18, 2009 12:11 am

alin87 scrie:salut. eu mi am luat azi doua manuale de la registratura inca nu au sosit toate o sa mai sun sa vad cand le aduce pe restu.

Buna .Multumim frumos pentru informatiile aduse.Cand mai suni dk poti afla ceva despre vreo carte de Engleza,as aprecia mult!La ce grupa esti?
Cristina
crystyna
Baby Student
Baby Student

Mesajde alin87 » Mie Noi 18, 2009 12:16 am

grupa 4. am luat teoria generala a dreptului si drept constitutional.
restu cand or veni
alin87
Baby Student
Baby Student

Mesajde Mihai89 » Joi Noi 19, 2009 12:20 pm

parca zicea ceva de cursuri..sau am auzit prost? :d...daca e adevarata cu cursurile..de unde pot sa le i-au si eu pls :D
Vrei sa vezi filme si nu stii cum sa le vezi fara sa le descarci in PC? Te-ai saturat sa tot astepti pana se descarca? Te-ai saturat sa iti iasa ala de pe odc si sa se intrerupa pe la 87% ?Iintra pe http://filme-live.com si poti vizualiza HD Online
Mihai89
Baby Student
Baby Student

Mesajde crystyna » Joi Noi 19, 2009 8:54 pm

alin87 scrie:grupa 4. am luat teoria generala a dreptului si drept constitutional.
restu cand or veni

Hello.Din ce spui tu inteleg ca ai luat decat 2 manuale,banuiesc ca de la registratura.Acum ideea e ca unii spun ca le-au luat pe toate,iar u vad ca nu stii cand vin si celelalte.Sfatul meu e sa le cumparati,in plus nu e o suma f.mare si stai fara dureri de cap,apoi e aproape decembrie,cand mai aveti timp de invatat,dk inca nu le aveti?Imi amintesc ca eu am dat 200RON pe ele.Ramane valabila rugamintea mea cu info despre engleza,desi am descarcat ceva de pe net.Bafta tuturor.
crystyna
Baby Student
Baby Student

Tutoriale format electronic

Mesajde Feryan » Dum Noi 22, 2009 10:02 pm

Daca vrea cineva tutorialele in format electronic msg me

cu placere! :)
Feryan
Baby Student
Baby Student

Mesajde crystyna » Lun Ian 04, 2010 10:52 pm

Stie cineva cand exact este primul examen de la DREPT .ID. anul 1???
crystyna
Baby Student
Baby Student

Mesajde Feryan » Mar Ian 05, 2010 10:45 am

Caută prin forum sau pe grupul de Yahoo am pus eu datele exacte la toate examenele. Primul este pe 18 la engleză
Feryan
Baby Student
Baby Student

Buna

Mesajde loredana.c » Mar Ian 05, 2010 11:22 am

Am inteles ca avem de tradus o parte din Constitutie in lb. engleza. Stie cineva ce parte anume?
loredana.c
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept