INFORMARE

Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

INFORMARE

Mesajde diana.radu » Joi Ian 03, 2008 6:09 pm

Buna ziua!
Ma numesc Radu Diana si sunt masterand la Dreptul Afacerilor.
Mentionez ca sunt consilier juridic la o firma din Bucuresti cu peste 3000 de salariati si ca programul oficial in aceasta institutie este de luni, pana vineri, de la ora 9 la ora 18 (ca neoficial, se lucreaza mult mai mult). In plus, se lucreaza si 2 sambete pe luna, de la ora 9, la ora 13. Am fost singurul jurist din departamentul juridic al RODIPET care a ales sa urmeze masterul la Universitatea dumneavoastra, intrucat mi-au placut in mod deosebit disciplinele pe care le abordati, discipline care nu se regasesc la multe dintre universitatile de prestigiu din Bucuresti, si mi-am dorit foarte mult sa le invat, fiind convinsa ca-mi vor folosi in activitatea pe care o desfasor cu placere, aceea de jurist! Nu m-am gandit nici o clipa sa urmez un master, doar pentru ca "da bine in CV". Mai am inca 4 colegi care au optat pentru Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir!
Date fiind cele de mai sus, as avea urmatoarele intrebari:

1. In conditiile in care programul de la societatea unde lucrez este foarte strict si nimeni din conducerea firmei nu ma invoieste pentru a participa la cursurile de master, cum as putea afla si eu tematica examenelor, tratatele si cursurile care ar putea fi cumparate si dupa care as putea sa invat?

Scopul pentru care m-am inscris la universitatea dumneavoastra a fost tocmai acela de a participa la cursuri, nefiind informata din timp de programul acesta aproape imposibil de respectat pentru cineva care munceste in Bucuresti! Mi-e greu sa cred ca sunt salariati care termina programul de lucru la ora 15, pentru a putea ajunge la ora 16 la cursuri!
Presupun ca masteranzii salariati au aceleasi drepturi ca si masteranzii care nu lucreaza inca. In consecinta, mi se pare nefiresc sa nu fiu informata care e tematica si dupa ce sa invat!
Daca as fi stiut din timp programul de cursuri (cum ar fi fost si firesc), as fi optat, ca si colegii mei din departamentul juridic al societatii unde lucrez, pentru Master la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, unde cursurile au loc sambata. Aceasta pentru ca eu imi doresc foarte mult sa particip la aceste cursuri insa, pentru ca nu vreau sa-mi pierd locul de munca, avand niste rate de platit, sunt obligata sa renunt la acest drept, ceea ce mi se pare revoltator!

2. Macar in semestrul al doilea, ar putea fi remediate aceste mari inconveniente? Chiar nu e nimeni dispus sa predea sambata, in conditiile in care taxa e mai mult decat generoasa?

In speranta unui raspuns cat mai concret si mai rapid, va asigur de intreaga mea consideratie
diana.radu
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Dreptul Afacerii