ce fac cu facultatea asta? unde pot sa ma angajez?

Specializare a Facultatii de Stiinte Sociale si Administrative

Moderator: dianadel

ce fac cu facultatea asta? unde pot sa ma angajez?

Mesajde just_me » Lun Oct 01, 2007 1:45 pm

asa cum reiese din titlu ce poti face mai departe cu facultatea asta. majoritatea pe care ii stiu imi spun ca nu poti face mai nimic si ca nu stiu la ce sa se astepte asa ca ar fii binevenit un raspuns obiectiv . va multumesc :geek:
just_me
Baby Student
Baby Student

Mesajde dianadel » Mie Oct 03, 2007 4:32 pm

Ati putea ocupa un post de functionar public in Romania, sau chiar de functionar public european. Ati putea activa in comertul international, s.a.m.d. Aveti foarte multe optiuni.
dianadel
Profesor Moderator
Profesor Moderator

Mesajde just_me » Mie Oct 10, 2007 9:26 am

mai precis. care sunt acele "multe posibilitati" multi spun ca nu prea ai ce face cu ea. sincer e descurajator cand auzi asa ceva. cred ca sunt multi care doresc sa stie ce pot sa faca mai departe de facultate. ceea ce ati enumerat sunt niste raspunsuri generale. adica "poti sa l;ucrezi intr-o institutie europeana . problema e care sunt acele intitutiii. si ce legatura are comertul cu stiintele sociale. va multumesc
just_me
Baby Student
Baby Student

Mesajde dianadel » Vin Oct 12, 2007 4:28 pm

Dupa cum va spuneam, sfera posibilitatilor dupa absolvirea acestei facultati este foarte vasta. Nu exista o lista limitativa a institutiilor la care va puteti angaja, insa este adevarat ca o institutie de invatamant nu poate decat sa va pregateasca pt o viitoare cariera, modul de valorificare a cunostintelor tinand doar de dvs. personal. Avem absolventi care lucreaza la Secretariatul Genreral al Guvernului dupa 1 an de la terminarea studiilor, altii care sunt inspectori fiscali dupa la fel de putin timp. Depinde doar de dvs!
In alta ordine de idei, intotdeauna vor exista voci care sa va descurajeze, depinde doar de dvs. sa le demonstrati ca gresesc.
Succes!
dianadel
Profesor Moderator
Profesor Moderator

Mesajde madalina » Joi Iul 10, 2008 2:03 pm

ma bucur ca a deschis cineva acest subiect..noi acum suntem la inceput d drum si suntem destul de vulnerabili si usor de descurajat..e adevarat ca totul depinde de noi si ca trebuie s ne punem ambitia la lucru...doar asa vom reusi..dar totusi e bine sa avem un "ghid indrumator":)..multumim..
madutza133
madalina
Baby Student
Baby Student

un sfat

Mesajde alxnomad » Joi Sep 04, 2008 6:44 pm

daca vreti sa va angajati in bucuresti nu prea conteaza facultatea conteaza pe cine cunoasteti dupa:) :colors: :colors:
yes sirrrr roll'em fat
alxnomad
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Relatii Internationale Si Studii Europene