buna ziua

Vreau sa intreb ceva

buna ziua

Mesajde edeea » Vin Oct 24, 2008 3:57 pm

sunt studenta atat la master, cat si la drept in cadrul Universitatii Titulescu. Motivul pentru care nu am dat la zi este tocmai faptul ca lucrez si nu imi permit sa ajung la cursuri. acum constat cu stupoare ca unul din cursurile de la drept anul 1 id este vinerea de la ora 14:(i sigur ca nu voi putea ajunge niciodata:( si atunci intrebarea mea este: exista un numar de prezente obligatorii sau cum se va proceda? daca imi permiteam sa ajung de la 14 la scoala, nu mai dadeam la id.n
acelasi lucru se intampla si cu secretariatul, registratura, etc. nu spune nimeni ca programul secretariatului sa fie pana noaptea, dar cred ca ar putea fi de la 15 la 17 spre exempl...o ora ma pot invoi, dar 4 in nici un caz!!!
va multumesc
edeea
Baby Student
Baby Student

Mesajde dollytta_18 » Vin Noi 07, 2008 3:21 pm

Nici eu nu stiu nimic despre facultate .si eu lucrez si nu am timp sa ma duc.nu mi-am luat nici manualele.....:(
dollytta_18
Baby Student
Baby Student

Mesajde erba » Sâm Dec 13, 2008 7:39 pm

depinde de curs si in special de tutorele sau....unii tin cont d prezenta,cat d cat....altii nu...;)
erba
Baby Student
Baby Student

Mesajde TOAMNA07 » Joi Feb 12, 2009 9:06 am

Idem- ERBA! :cyclopsani:
TOAMNA07
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Cum aflu? Cum rezolv?