de luluta » Vin Oct 26, 2007 12:51 pm
Multumesc ptr informatii dar tot am o nelamurire , biblioteca nu inseamna carti, tratate, cursuri , etc? adica in loc sa iei o carte cu imprumut de la bilbliteca dai click pe " biblioteca virtuala " si citesti lucrarea respectiva...
In plus , tine de organizarea si mangementul facultatii , ce facultatea este si ea o societate ca oricare alta dar, non-profit ( cred ca e fundatie) , unde profesorii sunt angajati , mai sensibili dar tot salariu primesc, ce managerul fac nu poate s ale spuna ca " domnilor daca nu avem studenti la ID nu va mai primiti salariile integral ( modul asta de lucru nu justifica denumirea de ID ) sau veti fi penalizati".
Eu nu inteleg cand se vor schimba mentalitati. Nu stiu de ce profesorii nu inteleg ca profesor fara student/ elev nu poate exista ca si doctor fara pacient ( daca mor toti atunci e doctor raportat la ce ?).
Daca toti am lua atitudine atunci am conta ca societate civila dar daca ne multumim cu ce ni se arunca, atunci asa meritam sa fim tratati.
Domn Profesor multumesc ca ma bagati in seama. Sa dea Domnul sa nu va plafonati.