Drept ID, E-learning

Vreau sa intreb ceva

Drept ID, E-learning

Mesajde andymihail » Mie Oct 17, 2007 10:15 am

in ghidul studentului, scrie la punctul a:
"Celelalte categorii de materiale vor putea fi accesate din sistemul informatic al universităţii"
La ce se refera? La e-learning? Ca am vazut in prima pagina o chestie de e-learning login, dar imi trebuie user si parola.
Functioneaza sistemul acesta? Cum obtin user si parola?
Mai multe detalii...
Multumesc.
andymihail
Baby Student
Baby Student

Mesajde admin » Vin Oct 19, 2007 8:18 pm

admin
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.

Multumesc

Mesajde andymihail » Vin Oct 19, 2007 10:41 pm

Multumesc pentru promptitudine.
Am trimis un email la adresa indicata, cu datele necesare.
andymihail
Baby Student
Baby Student

Date

Mesajde andymihail » Mar Oct 23, 2007 10:21 pm

Am trimis toate datele prin email dar nu am primit confirmare.
E nevoie si de altceva, de ex. carnet de student si CI scanate, etc?
Daca nu, pot primi username si parola pe adresa de email de la care am trimis emailul, sau trebuie neaparat sa ma deplasez la facultate la biroul diplome?
Astept raspuns. Multumesc.
"Viata e complexa si are multe aspecte." (Filantropica)
www.andymihail.blogspot.com
andymihail
Baby Student
Baby Student

Mesajde admin » Mar Oct 23, 2007 10:45 pm

Daca ati trimis pe mail toate datele cerute, o sa primiti in curand userul si parola. Ca idee, au fost trmise cca. 370 de cereri si mesajele se proceseaza in regim de primul venit primul servit.
admin

Multumesc din nou

Mesajde andymihail » Mar Oct 23, 2007 10:46 pm

Abia astept sa vad sistemul functional, sa folosim cu adevarat calculatorul si internetul in procesul de educatie.
Multumesc.
andymihail
Baby Student
Baby Student

Mesajde luluta » Mie Oct 24, 2007 12:38 pm

Intrebarea mea este cine ne transmite datele? Ca daca le trimite secretariatul atunci cred ca terminam facultatea pana vom primi datele respective. Ca eu am trimis deja de cateva zile si nici un raspuns. Mai am rabadare , dar oare pana cand? ca in ianuarie sunt examenele . Domn' Profesor oricum tot respectul, se pare ca sunteti cel mai activ. Sper sa fiti si intelegator la examen ca totusi mi se pare plictisitor sa dezbatem componenta pc-lui. Sau poate ma insel. Astept cu nerabdare urmatorul tutorial!
luluta
Baby Student
Baby Student

Mesajde admin » Mie Oct 24, 2007 12:43 pm

Conturile nu sunt trimise de secretariat. Aveti putina rabdare.

P.S. : Nu am cursuri la ID. Probabil ca ati facut cu domnul profesor Cosmin Amza.

Succes.
admin

Am primit datele

Mesajde andymihail » Mie Oct 24, 2007 2:53 pm

URA!!! Am primit datele de acces si am intrat in E-Lis.
Astept cu interes lucrurile care se vor derula prin intermediul acestui sistem, cum ar fi biblioteca virtuala, etc.
E clar, scoala noastra e pe drumul cel bun.

Multumesc.
andymihail
Baby Student
Baby Student

Mesajde luluta » Mie Oct 24, 2007 4:07 pm

Din nefericire aveti dreptate Nu facem cu Dumneavoastra. La primul tutorial nu am fost , de curiozitate am sa ma duc la al doilea.
Am primit si eu user-ul si parola . Dar nu e nimic interesant inca. Adica biblioteca nu e folosita in sensul ei propriu ? Ca nu continea nimic. Iar la manuale - iarasi nimic.
Sper sa nu fie doar de forma . Banuiesc ca iar trebuie sa avem rabdare ....Noroc ca ma caracterizeaza calmul. Asteptare placuta tuturor!
luluta
Baby Student
Baby Student

Mesajde admin » Joi Oct 25, 2007 8:27 am

La Biblioteca o sa gasiti materiale pe masura ce personalul de la Departamentul ID le adauga.

Pentru Studentii de la zi aceste manuale nu or sa fie regasite in sistem.

Mai mult , in sectiunea de tutorial o sa regasiti informatii numai daca profesorul de curs sau asistentii acestuia considera ca este util sa va puna la dispozitie ceva informatii. Deci, aceasta parte nu tine deloc de mine ci doar de profesor / profesori. Aceasi situatie si la teste online. O sa le puteti sustine numai daca profesorii le adauga in sistem in modulul tutore.

Probabil ca in ianuarie o sa regasiti mai multe module in student pentru informarea voastra. Precizez ca acestea sunt gata doar astept alimentarea bazei de date cu informatii de la serviciile functionale ca sa le pot publica oficial in modulul vostru.

Succes.
admin

Mesajde luluta » Vin Oct 26, 2007 12:51 pm

Multumesc ptr informatii dar tot am o nelamurire , biblioteca nu inseamna carti, tratate, cursuri , etc? adica in loc sa iei o carte cu imprumut de la bilbliteca dai click pe " biblioteca virtuala " si citesti lucrarea respectiva...

In plus , tine de organizarea si mangementul facultatii , ce facultatea este si ea o societate ca oricare alta dar, non-profit ( cred ca e fundatie) , unde profesorii sunt angajati , mai sensibili dar tot salariu primesc, ce managerul fac nu poate s ale spuna ca " domnilor daca nu avem studenti la ID nu va mai primiti salariile integral ( modul asta de lucru nu justifica denumirea de ID ) sau veti fi penalizati".
Eu nu inteleg cand se vor schimba mentalitati. Nu stiu de ce profesorii nu inteleg ca profesor fara student/ elev nu poate exista ca si doctor fara pacient ( daca mor toti atunci e doctor raportat la ce ?).
Daca toti am lua atitudine atunci am conta ca societate civila dar daca ne multumim cu ce ni se arunca, atunci asa meritam sa fim tratati.
Domn Profesor multumesc ca ma bagati in seama. Sa dea Domnul sa nu va plafonati.
luluta
Baby Student
Baby Student

Mesajde admin » Vin Oct 26, 2007 1:32 pm

Pot sa va spun ca sistemul este functional si este ok din punctul meu de vedere (programare si facilitati). Ce nu tine de mine ...........
Mai mult nu pot ajuta sau rezolva.

Succes oricum.
admin

Înapoi la Cum aflu? Cum rezolv?