Buna sunt in primul an la Administrare Publica:)

Specializare a Facultatii de Stiinte Sociale si Administrative

Moderator: dianadel

Buna sunt in primul an la Administrare Publica:)

Mesajde Crystiana » Joi Iul 30, 2009 11:24 pm

Am si eu o intrebare,sut in primul an la Ad pl,si nu stiu nimic despre microeconomie,nu am terminat un liceu in domeniu nu mai am fac mate de 4 ani :laughing4: nu stiu cu ce se mananca..vroiam sa stiu dak e greu?..
[url][/url][/code]
:-)
Crystiana
Baby Student
Baby Student

Mesajde kidoleena » Vin Iul 31, 2009 10:35 am

Microeconomia este o economie la un nivel mai mic,sa zicem national care se ocupa oarecum cu studierea economiei firmelor mai mici..macroeconomia in schimb este economia ce se desfasoara la un nivel mai mare,international si se ocupa cu studierea economiei firmelor mari si foarte mari.
Sper ca ti-am fost oarecum de folos,nu e o definitie clara a acestor materii,dar macar sa iti faci o idee..
In legatura cu faptul ca nu ai terminat un liceu in domeniu,nu e nici o problema,totul se ia de la zero..mai putin matematica,dar daca te chinui sa fii atenta,vei reusii sa iei..eu nu m-am chinuit asadar am ramas restanta,dar sper sa iau in toamna :P
PUP
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde TOAMNA07 » Vin Iul 31, 2009 1:07 pm

Eu sunt anul 2 si mi-a placut f. tare microecon. cat si macro. ! Am luat 10 pe ambele semestre ! :flower:

P.S. Trebuie sa aveti prezenta la cursuri si sa predati referatele ! :cyclopsani:

Succes ! :colors:

Problema reala este la DREPT ! :protest: :geek:
TOAMNA07
Baby Student
Baby Student

Re: Buna sunt in primul an la Administrare Publica:)

Mesajde floricik19 » Mar Sep 08, 2009 7:25 pm

Crystiana scrie:Am si eu o intrebare,sut in primul an la Ad pl,si nu stiu nimic despre microeconomie,nu am terminat un liceu in domeniu nu mai am fac mate de 4 ani :laughing4: nu stiu cu ce se mananca..vroiam sa stiu dak e greu?..
[url][/url][/code]

in primul an la zi sau la id?
floricik19
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Administratie-Publica