Licenta 2012 - Administratie publica

Specializare a Facultatii de Stiinte Sociale si Administrative

Moderator: dianadel

Licenta 2012 - Administratie publica

Mesajde mihai666 » Joi Mar 17, 2011 10:01 am

M-am gandit sa deschid acest topic pentru a putea sa ne spunem parerea si eventual sa dezbatem aceasta problema. Totul a plecat de la zvonurile ca anul viitor examenul de licenta va fi tip grila la care se mai aduga si lucrarea scrisa (lucrarea de licenta ). Vi se pare normal? Eu unul zic ca nu. Normal ar fi sa ramana unul singur, lucrarea scrisa sau grila. Eu unul as prefera lucrarea scrisa pt. ca acolo se poate vedea exact ce stii ....la grile mai poti sa ai si noroc. Nu cred ca daca te documentezi pentru o lucrare de licenta (si aici vb de documentare serioasa, nu lucrari de licenta copiate de pe net) mai iti ramane timp sa termini si anul 3 cu bine si sa mai inveti si pentru grile. Voi ce parere aveti? Ce ati prefera?
Ultima oară modificat de mihai666 pe Vin Iul 15, 2011 4:41 pm, modificat 1 dată în total.
mihai666
Baby Student
Baby Student

licenta

Mesajde emiliad01 » Mie Iun 15, 2011 10:09 am

Buna,
Am citit mesajul tau si am inteles ca esti tare suparat ca examenul de licenta va consta din grile si lucrare de diploma. Eu zic ca, in cazul tau, este foarte bine. Daca s-ar fi dat sub forma de subiecte de sinteza picai pentru ca nu stapanesti limba romana. Roaga-te sa ramana grilele ca poate ai putin noroc si iei examenul cu bine.
emiliad01
Baby Student
Baby Student

Mesajde mihai666 » Vin Iul 15, 2011 4:40 pm

Stimata doamna sau domnisoara "emiliad01", am vazut si eu mesajul dumneavostra si primul lucru pe care l-am observat a fost folosirea persoanei a II a, respectiv lipsa bunului simt si.. ...dar nu mai zic nimic...intelegeti dumneavoastra lipsa a ce...ca doar sunteti o femeie desteapta. Sincer nu inteleg de ce sunteti asa de revoltata si unde este greseala aceea asa de mare, aceea despre care dumneavoastra spuneti ca "a speriat Limba Romana" . Spre deosebire de dumneavoastra care nu ati facut altceva decat sa intrati pe acest forum, iar singurul mesaj pe care l-ati scris a fost o jignire neprovocata la adresa unui alt user, eu unul sunt dispus sa discutam cu Dictionarul ortografic al limbii romane pe masa si sa vedem in care dintre cele doua interventii sunt mai multe greseli.
Va doresc o zi buna.
mihai666
Baby Student
Baby Student

Mesajde mihai666 » Vin Iul 15, 2011 4:45 pm

Ati avut dreptate. Am gasit o mare greseala. Un punct era pus la doua spatii dupa terminarea frazei si am facut modificarea necesara. Ce sa fac, am scris noaptea acel post. Banuiesc ca la aceea va refereati, nu????
mihai666
Baby Student
Baby Student

Mesajde evelina » Vin Iul 15, 2011 7:23 pm

pe bune daca vad greseala... cred ca ea nu stie gramatica... dac e , sa ma lumineze si pe mine sa nu mor proasta...
evelina
Student
Student

Licenta 2012

Mesajde dianadel » Sâm Aug 06, 2011 4:26 pm

Stimati domni,

Intr-adevar, se preconizeaza ca examenul de licenta pentru promotia 2012 sa constea atat in teste tip grila cat si intr-o lucrare.

In acest sens, marea majoritate a cadrelor didactice conducatoare de lucrari si-au afisat deja temele pentru care puteti opta.

Succes!
Lector univ. drd. Diana Deleanu.
dianadel
Profesor Moderator
Profesor Moderator

teme pt licenta!!

Mesajde GeorgianaAP221709 » Lun Oct 03, 2011 4:04 pm

si...de unde luam temele pentru licenta?
GeorgianaAP221709
Baby Student
Baby Student

Mesajde dianadel » Dum Noi 20, 2011 10:53 pm

Stimati studenti,

Fiecare cadru didactic coordonator are afisata lista cu temele de licenta la avizierul catedrei de care apartine.
Pentru alocarea unei teme contactati cat mai curand titularii de curs in scopul de a afla care dintre titluri mai sunt disponibile.

Succes!
Lector univ. drd. Diana Deleanu.
dianadel
Profesor Moderator
Profesor Moderator

Re: Licenta 2012 - Administratie publica

Mesajde evelina » Dum Mar 18, 2012 11:54 am

fratilor, dar daca dadeati la stat, unde, de ex la facultatea de chimie ai de invatat de te indoi si unde numai 10 oamnei au intrat in licenta si numai 1 (!!!!) a luat cu o amarata medie de 7???? am facut si eu titulescu si acuma urmez chimia. nu aveti absolut nici un motiv de plans. la stat, cel putin unde sunt eu acum, licenta( proba scrisa) e crima.Facultatile particulare =parfum.
evelina
Student
Student

Înapoi la Administratie-Publica