pt cei care au fost la tutorial

Specializare a Facultatii de Stiinte Sociale si Administrative

Moderator: dianadel

pt cei care au fost la tutorial

Mesajde coryana » Lun Noi 02, 2009 1:23 am

as vrea sa stiu si eu ce ati facut la tutorial........daca v-a predat ceva sau ce vii s-a spus referitor la materii.....daca imi poate spune cineva.
coryana
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Lun Noi 02, 2009 11:11 am

S-a predat la:
-Teoria administratiei publice
-Teoria generala a dreptului, trebuie cumparata cartea '' Teoria generala a dreptului " de Nicolae Popa editia a III - a din 2008 (din asta se va invata si se va da la examen, nu va folosi suportul de curs dat de facultate, vrea doar aceasta editie , nu editii vechi).
-Demografie
S-a discutat si s-au indicat lectiile care trebuiesc studiate din materialele de curs pe care nu le-am primit la:
-Managment general
-Microeconomie
-Informatica
La limba franceza s-a facut in principiu citire si traducere text nivel f avansat !
La toate cursurile ni s-a spus ce avem de invatat pe semestrul I, din ce capitole, s-au dat si teme la: microecomomie; managemnt general se vor face teste grila din capitolele care le avem de invatat pana la tutorialul II; la informatica este o tema de facut tot din suportul de curs.
In principiu ce s-a dredat au fost notiuni generale despre materie si ni s-a spus ce capitole sa invatam din materialul de curs dat de ei spre exemplu: la microecomomie capitolele(unitati de invatare le numesc ei) avem de la cap. I - III; managmenat general cap. I-III; demografie cap. I-III.
La franceza se da test la tuorialul al III -lea in decembrie(nu exista examen de semestru la franceza) este obligatoriu.
In mare cam despre asta s-a facut.
Nu este obligatorie prezenta la tutoriale , important este sa vii la examene si la evaluare la franceza(daca esti la franceza).
Sper ca sa ti fie de folos aceste informatii !
O zi buna !
19alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Lun Noi 02, 2009 2:26 pm

ti-am trimis mesaj privat cu adresa mea de mess, dar cred ca nu le-ai primit, merge f greu internetul cand trimit mesaj privat , mai bine trimite-mi tu adresa ta de mess, prin mesaj privat , ca de primit vad ca primesc mesaje sau asteapta pana primesti mesajele trimise de mine de acum o ora :))
19alina
Baby Student
Baby Student

buna....

Mesajde dan_botoaca » Mar Noi 10, 2009 10:35 pm

t rog da-mi si mie adresa ta d mail...adik mess..k sa mai vb si eu cu tn...despre c s-a facut la scoala...k eu nu am putut sta decat vineri..in rest nu am fost...ms mult d tot...id meu este :dan_botoaca.... :flower:
dan_botoaca
Baby Student
Baby Student

Mesajde allexxxutzu » Mie Noi 18, 2009 5:04 pm

primim si cursurile pe net?
allexxxutzu
Baby Student
Baby Student

Mesajde mihai666 » Mie Noi 18, 2009 6:56 pm

Da....cursurile se pun si pe net. Am vazut ca nu toti profesorii au apucat sa faca asta. Important este ca s-au pus pe net primele 3 capitole din cartea de microeconomie....cea care fizic nu s-a dat. Ca sa poti vedea cursurile, trebuie sa ai acces la contul elis, adica (pt anul 1) sa iti iei carnetul de student in care gasesti userul si parola.
mihai666
Baby Student
Baby Student

Mesajde allexxxutzu » Mie Noi 18, 2009 11:46 pm

mihai666 scrie:Da....cursurile se pun si pe net. Am vazut ca nu toti profesorii au apucat sa faca asta. Important este ca s-au pus pe net primele 3 capitole din cartea de microeconomie....cea care fizic nu s-a dat. Ca sa poti vedea cursurile, trebuie sa ai acces la contul elis, adica (pt anul 1) sa iti iei carnetul de student in care gasesti userul si parola.

eu m-am logat si nu am gasit nimic acolo
allexxxutzu
Baby Student
Baby Student

Mesajde camy474@yahoo.com » Dum Noi 22, 2009 10:36 pm

buna! am si eu o rugaminte care ati fost la cursuri as vrea sa mi le dati si mie. va las id-u meu de mess: arfedepalermo_2008. pup :flower:
camy474@yahoo.com
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Administratie-Publica