Marketing ID An 1

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Marketing ID An 1

Mesajde Nitu Bogdan » Sâm Oct 19, 2013 11:06 pm

Salutare tuturor !! Ma numesc Bogdan si sunt la Facultatea de Marketing ID . Este cineva disponibil sa-mi lase cursurile de la contabilitate dupa data de 18 ?

Email : yo.bogdan20@yahoo.com
Id: yo.bogdan20

Astept colegi noi !!! Multumesc.
Nitu Bogdan
Baby Student
Baby Student

Re: Marketing ID An 1

Mesajde lucianalex » Vin Oct 25, 2013 2:40 pm

Salut..Si eu as dori cursurile astea daca faci rost de ele sa ma anunti si pe mn :) Sunt tot anul 1 la MK ID ! Din ce stiu eu avem toate cursurile si ce mai ne trebuie pe ELIS ! Dar nu stiu cum sa fac rost de cont !
lucianalex
Baby Student
Baby Student

Mesajde elena.cazan » Vin Oct 25, 2013 8:42 pm

Buna seara colegi.!Userul si parola de pe elis le gasiti in carnetul de student pe care il luati de la facultate(registratura)la fel si cd-ul cu cursurile.Parerea mea este ca,
ar trebui sa veniti pe la facultate pentru ca se face prezenta si plus de asta avem si teme de facut::)))))
)
)0)
elena.cazan
Baby Student
Baby Student

Mesajde lucianalex » Sâm Oct 26, 2013 7:42 am

elena.cazan scrie:Buna seara colegi.!Userul si parola de pe elis le gasiti in carnetul de student pe care il luati de la facultate(registratura)la fel si cd-ul cu cursurile.Parerea mea este ca,
ar trebui sa veniti pe la facultate pentru ca se face prezenta si plus de asta avem si teme de facut::)))))
)
)0)

Eu am fost decat sambata stiu de tema aia la engleza si ca profa de microeconomie vorbeste mult rau de tot....Vineri nu prea pot sa ajung si de accea nu am fost la contabilitate...In fine si carnetul o sa trec sa il iau dar nu pot sa bat un drum in plus doar sa iau carnetul ! Luna viitoare cand sunt cursuri :)
lucianalex
Baby Student
Baby Student

Mesajde elena.cazan » Mie Noi 20, 2013 9:16 pm

:cheers:
elena.cazan
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Marketing