marketing id an I

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

marketing id an I

Mesajde TURCANU DANIEL » Vin Dec 07, 2012 9:25 am

salutare
sa stiti ca eu am reusit ieri sa iau 3 carti....doar atat(engleza, informatica si fundamentele stiintei marfurilor), cam greu se misca facultatea asta la acest capitol....
dar sa stiti ca nu ati pierdut numic.... in carti sunt acelesi cursuri care sunt si pe elis :(
TURCANU DANIEL
Baby Student
Baby Student

Re: marketing id an I

Mesajde DanielaMK » Lun Dec 17, 2012 10:59 am

Buna ,
Si eu tot la MK id anul 1 sunt insa nu am ajuns niciodata la cursuri deoarece s-au nimerit chiar in weekend-urile in care am lucrat sau am fost plecata . Imi poti spune si mie te rog daca s-a discutat ceva sau daca s-au dat ceva lucrari care ne vor conditiona intr-un fel la intrarea in examene ? S-a prezentat multa lume la cursurile acestea ?
Multumesc anticipat :)
DanielaMK
Baby Student
Baby Student

Mesajde TURCANU DANIEL » Vin Ian 04, 2013 2:43 pm

buna daniela
de obicei am fost cam 50 de persoane , uneori mai multi sau mai putini , deoarece noi am avut cursurile cu cei de la administrarea afacerilor,
profesorii au predat dar ceea ce au zis ei gasesti pe elis sau in carti, e acelasi lucru
teme am avut la toate materiile dar au fost si predate anul trecut , doar la comportamentul consumatorului si la fundamentele stiintei marfurilor se mai pot preda la examen, deoarece avem acelasi profesor la ambele materii
temele inseamna 30 % din nota , unii au mai facut si prezenta......1 punct la nota :)
TURCANU DANIEL
Baby Student
Baby Student

Mesajde DanielaMK » Mar Ian 22, 2013 5:35 pm

Buna , Abia acum am vazut mesajul ;)) sunt in pom si pomul in aer cum nu am putut ajunge la cursuri ..... Unde pot vedea ce am avut ca teme ?
Si multumesc frumos pt raspuns :)
DanielaMK
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Marketing