Urgent!

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Urgent!

Mesajde takpak » Mie Iun 18, 2008 4:27 pm

Stie careva daca se pot rezolva niste restante? Si cat costa? Sau cu cine se pot rezolva... ?
Am nevoie de raspuns asap... Pls. :crybaby:
takpak
Baby Student
Baby Student

Mesajde IuliaC102804 » Vin Iun 27, 2008 8:20 am

Du-te si intreaba la secretariat. Iti va spune cat costa, depinde daca sunt din anul asta sau sunt credite, din anii anteriori.. Daca nu mai sunt reexaminari, vei trece in anul urmator cu credit.. si atunci vei plati cam mult, 6 milioane jumatate cred..
IuliaC102804
Baby Student
Baby Student

Mesajde takpak » Joi Iul 03, 2008 5:36 pm

Pai sunt anul 1, restantele se dau in toamna. De asta voiam sa aflu si eu de la cineva care poate stie, ca sa nu mai fie nevoie neaparat sa ma duc la secretariat si sa intreb prea multe acolo. Dar oricum am sa ma duc zilele astea. Mersi pt raspuns.
takpak
Baby Student
Baby Student

Mesajde madalina » Joi Iul 10, 2008 1:45 pm

eu sunt tot anul I si din cate stiu mai poti sa dai de 2 ori gratis examenele in septembrie..o sa se afisese cred exact data mai incolo,,si apoi daca nu iei platesti nush cat la suta din taxa anuala ...succes
madutza133
madalina
Baby Student
Baby Student

Mesajde demarcozhu » Sâm Aug 23, 2008 6:22 am

Restantele cred ca au si inceput... Daca n-ai timp sa ajungi la faculta, macar un telefon puteai sa dai la secretariat si sa afli ce te interesa. Doar rere-urile se platesc... Cat? tot la secretariat afli.

N.A.- Nu uita sa iei si tu un buchet de flori pentru secretara cand ajungi face2face, nu de alta, dar sa-i aduci aminte ca tu erai stresantul/a ala/aia de la telefon. Asa te va tine minte in Za future!
Imagine
demarcozhu
Baby Student
Baby Student

Mesajde 34 bpm » Mie Aug 27, 2008 12:42 pm

Revin cu problema mea, transformata si in topic... pentru ca nu am primit niciun raspuns, voi incerca si aici, ca tot e vorba de restante... :):)

Va rog foarte mult, are cineva cursuri/carti din anul I pentru urmatoarele materii: EGF, management, drept comercial si informatica? Pls, prima restanta e pe 3 septembrie (la EGF) si nu am niciun material, nimic. Daca mai e cineva in situatia asta, sa ciripeasca :) Merci.
Sunt inspiratie pura. In lipsa mea ti s-ar parea ca boxele emit un vuiet, iar basii ti-ar da sangele pe nas. Eu ma joc cu beat-ul. Il adaptez la ritmul tau. Adica invers. Datorita mie esti regele ringului.. alaturi de ceilalti, asemeni tie.
34 bpm
Baby Student
Baby Student

Mesajde demarcozhu » Mie Aug 27, 2008 7:43 pm

Damn! Cu greu imi aduc amite, dar totusi incerc:
Management - e grila - simplu
Info - e vorba si de o discheta aici - examenul e simplu daca ai pus mana pe un pc
EGF - sa ma bati si nu-mi aduc aminte
Drept comercial - idem EGF

Sa treci in anul 2 si mai vorbim! BAFTA!
Imagine
demarcozhu
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci