Informatii UTILE ??? cand?

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Informatii UTILE ??? cand?

Mesajde Adisama » Joi Aug 26, 2004 10:18 am

Buna ziua,

Sunt student la ID finante - conta shi as dori sa stiu cand acest site va fi shi util.
Ceva programari de examene de restante, biblioteci virtuale, cursuri online etc.
Acum de exemplu m-ar interesa cand sunt programate restantele la ID finante - conta an I
Multumesc,
Adisama

Mesajde morpheusdj » Sâm Sep 04, 2004 11:35 pm

Eu zic ca artrebui sa fie pus cate un administrator pentru fiecare sectie a universitatii care sa se ocupe de preluarea acestor informatii de la secretariat etc si postarea lor aici.

Oricum, pe timpul verii e mai greu cu aceste informatii ca tot omul pleaca in vacantza.

Mai degraba dai un telefon la secretariat si afli de acolo ce te intereseaza.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Re: Informatii UTILE ??? cand?

Mesajde evelina » Joi Iun 07, 2007 5:45 pm

Adisama scrie:Buna ziua,

Sunt student la ID finante - conta shi as dori sa stiu cand acest site va fi shi util.
Ceva programari de examene de restante, biblioteci virtuale, cursuri online etc.
Acum de exemplu m-ar interesa cand sunt programate restantele la ID finante - conta an I
Multumesc,

pls poti sa imi dai mie ceva inf utile? cum e examenul de conta bancara cu anca bratu prof, nu seminarista k in anul 1
mercic :compress:
evelina
Student
Student

Salut!

Mesajde Antoche » Lun Aug 06, 2007 7:09 pm

As vrea sa stiu si eu cam cum sunt profesorii, cam ce cerintze au, cum sunt examenele, materiile, treburi de-astea..
Antoche

Înapoi la Finante si Banci