cursuri facultative........

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

cursuri facultative........

Mesajde lorys » Joi Oct 08, 2009 2:15 pm

buna! sunt anul 2 FB si as vrea sa ma inscriu la unul din cursurile facultative, in mod special pedagogie educationala, insa nu am mai auzit nimic de existenta acestora....stie cineva, se ma fac cursuri de genul acesta la noi in facultate? mai este cineva interesat de asa ceva?
In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat.
lorys
Baby Student
Baby Student

..

Mesajde Ada » Joi Oct 08, 2009 4:42 pm

cere la secretariat planul de invatzamant de la finante banci...si vezi dak e in programa materiilor facultative si dak nu e intreaba secretara...
Ada
Student
Student

Mesajde lorys » Joi Oct 08, 2009 4:48 pm

sincer, am intrebat o singura data....iar raspunsul a fost unul nu foarte explicit....sa merg sa ma inscriu la ASE la cursurile lor, pt ca la noi nu se mai fac...acum sincer, as vrea si eu sa ni se transmita ceva..E dreptul nostru sa fim informati, presupun ca nu e un efort deosebit.....cel putin asta e parera mea...
lorys
Baby Student
Baby Student

:)

Mesajde Ada » Joi Oct 08, 2009 4:57 pm

la tine macar e vb de un curs....la mine nici nu stiu unde dau licenta...materiile examenului de licenta....ce sa iti spun...dezamagitor..
Ada
Student
Student

Mesajde lorys » Joi Oct 08, 2009 5:02 pm

ai dreptate, chiar e dezamagitor...cu atat mai mult cu cat anul trecut ni s-a vorbit de acest curs(cel putin in cazul meu), iar anul acesta, cand se presupunea ca ne putem inscrie(conditia era sa fim studenti anul 2) nu se mai poate lucrul acesta.....
lorys
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci