Practica anul 2

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Practica anul 2

Mesajde DarkPrince » Mie Ian 27, 2010 12:32 am

Vad ca nu a vorbit nimeni despre practica pana acum.
Stie cineva cu exactitate in ce consta aceasta practica?
Din cate stiu eu, facultatile care se respecta isi repartizeaza studentii in anumite banci/intreprinderi. De asemenea, am auzit ca "practica" la alte facultati consta doar in elaborarea unui simplu caiet (sub indrumarea profesorului).
Aici cum sta treaba? E chiar atat de dificil precum pare? :)

Sunt sigur ca mai intra pe forum si studenti care sunt in anul 3, asa ca i-as ruga sa ne impartaseasca si noua cate putin din experienta lor referitoare la practica din anul trecut.
DarkPrince
Baby Student
Baby Student

Re: Practica anul 2

Mesajde kidoleena » Mie Ian 27, 2010 10:25 am

DarkPrince scrie:Vad ca nu a vorbit nimeni despre practica pana acum.
Stie cineva cu exactitate in ce consta aceasta practica?
Din cate stiu eu, facultatile care se respecta isi repartizeaza studentii in anumite banci/intreprinderi. De asemenea, am auzit ca "practica" la alte facultati consta doar in elaborarea unui simplu caiet (sub indrumarea profesorului).
Aici cum sta treaba? E chiar atat de dificil precum pare? :)

Sunt sigur ca mai intra pe forum si studenti care sunt in anul 3, asa ca i-as ruga sa ne impartaseasca si noua cate putin din experienta lor referitoare la practica din anul trecut.

Buna idee, DarkPrince.
Din cate am observat eu de anul trecut, se pot face practica si in intreprinderi cu referire la relatzia lor cu banca. Asteptam detalii. :*:*:*
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde DarkPrince » Vin Feb 12, 2010 9:51 pm

Va multumim foarte mult pentru ajutorul acordat pana acum! :toothy8:

Eu nu stiu ce fel de forum mai e si asta. Activitatea de aici e foarte slaba spre inexistenta.
DarkPrince
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci