intrebari despre camin

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

intrebari despre camin

Mesajde kidoleena » Sâm Aug 22, 2009 6:07 pm

Bai ..ma gandeam sa incerc sa stau si eu ceva timp la camin ..
asa ca pentru cei care stau deja la camin am cateva intrebari.
Cat e taxa? cum e iarna, daca e frig,cald ?
Oare mai sunt locuri ?
Noaptea e galagie prea mare, gen nu se poate dormii toata noaptea?
colegii sunt ok ?!
Ah si cel mai important, am vazut ca scrie ca la subsol e spalatorie. E functionabila?e contracost ?
Si pot avea incredere sa le las acolo la uscat sau raman fara ele?!
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde Mysty » Dum Aug 23, 2009 10:13 pm

Bai (ca sa iti raspund in acelasi fel) eu stau in camin de 2 ani si as putea sa iti raspund la intrebarile tale:
1.Taxa e 420 lei,iarna e fff bine ca un indiciu se sta in pantaloni scurti si caldura am avut chiar de la 1 octombrie
2.Pt locuri te duci si vb la casierie dar din cate stiu sunt destule
3.Galagie nu e,depinde de etaj,dar daca se intampla se fie ori iesi la ei si le spui sa se linisteasca sau te duci la portar si asa sigur se linistesc.
4.In legatura cu colegii nu pot sa iti spun....norocul tau...majoritatea sunt de treaba
5.Oficial noi nu prea avem voie dar daca vb cu femeile de servici....se poate.Si mai e ceva:cei de la camin ne dau lenjerii si ei vin in fiecare saptamana si le schimba.

Sper sa iti fie de folos informatiile si multa bafta!! :cheers:
Mysty
Baby Student
Baby Student

Mesajde alinush88 » Joi Sep 03, 2009 12:37 pm

hey.
da, taxa e 420 ron, dar la cazare trebuie sa platesti o garantie de 500 ron(din care la decazare mai primesti inapoi cu indulgenta 200-300ron)
intr-adevar iarna este foarte cald.
Am auzit acum vreo 2 zile ca mai sunt aprox 80 locuri libere in camin.
In general, nu e galagie, dar poate se mai intampla o data la 0 sapt-2 sa mai fie vreo petrecere, dar de obicei vine vasile(cei din kmin il stiu :))) si ii linisteste:P
Spalatoria de la subsol e doar pentru lenjeria caminului, nu pentru studenti. Da intr-adevar poate o data la cateva luni bune, dc te rogi de femeia de servici sa ti le spele cand nu e adriana, o face, dc e de treaba..dar mai rar:d
alinush88
Baby Student
Baby Student

....

Mesajde mirela angy » Vin Oct 02, 2009 10:29 pm

anul I,Finante Banci?daca vreti sa vorbim lasati id in mp... :compress: :compress:
mirela angy
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci