Mai asteapta cineva rezultatele la egf cu sufletul la gura? :((
Am sunat ieri la secretariat si inca nu au fost corectate :-<
Moderatori: dandrei, radu.joia
al3xutza scrie:uuuffff.....
in situatia asta sunt si eu,k sa dai restanta luna asta la egf trebuie sa dai 100 ron,si este pe 23.
knd o sa le corecteze...
Ada scrie:Notele rosii pot fi si de prima data...verificati data...dak e din vara inseamna ca nu s-au trecut notele...dak e din toamna inseamna ca ati picat iar...Bafta maine 23 SEPT, ORA 14, In A2!!!
Ada scrie:Notele rosii pot fi si de prima data...verificati data...dak e din vara inseamna ca nu s-au trecut notele...dak e din toamna inseamna ca ati picat iar...Bafta maine 23 SEPT, ORA 14, In A2!!!
Ada scrie:DA. INTARADEVAR AI DREPTATE...S-AU MODIFICAT...:( DAR IN CEEA CE PRIVESTE NOTELE...La ECTS la Econ. Comertului, a modificat notele...ai avut 4 ti-a pus iar 4...dak ai avut 4 si acum ai luat 2 ti-a pus 2...de asta zic...
Ada scrie:Nu am picat la EGF dar am colegi care au picat...Oricum am inteles ca ar fi o eroare la note si cei care au picat e posibil sa fi luat si invers...Am auzit de pe la colegi...Acum nu pot sa fiu sigura...sper sa fie ok...si sa fie o eroare la modul....sa fi luat toti restanta...:)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori