egf

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

egf

Mesajde kidoleena » Vin Sep 18, 2009 11:13 am

Mai asteapta cineva rezultatele la egf cu sufletul la gura? :((
Am sunat ieri la secretariat si inca nu au fost corectate :-<
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde al3xutza » Lun Sep 21, 2009 11:25 am

uuuffff.....
in situatia asta sunt si eu,k sa dai restanta luna asta la egf trebuie sa dai 100 ron,si este pe 23.
knd o sa le corecteze...
al3xutza
Baby Student
Baby Student

Mesajde kidoleena » Mar Sep 22, 2009 8:51 am

al3xutza scrie:uuuffff.....
in situatia asta sunt si eu,k sa dai restanta luna asta la egf trebuie sa dai 100 ron,si este pe 23.
knd o sa le corecteze...

Totzi cei care avem inca notele rosii prezente pe site, inseamna ca suntem picati, asa mi-au spus cele de la secretariat.
Ceea ce nu inteleg eu, este pe ce baza ne-a picat..am scris exact ce ne-a spus sa scriem, ba chiar am insistat daca este de ajuns..poate reushesc sa vorbesc cu ea, n-ar fi frumos sa ne trezim ca avem credite de nush cate milioane :|
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Note

Mesajde Ada » Mar Sep 22, 2009 9:27 am

Notele rosii pot fi si de prima data...verificati data...dak e din vara inseamna ca nu s-au trecut notele...dak e din toamna inseamna ca ati picat iar...Bafta maine 23 SEPT, ORA 14, In A2!!!
Ada
Student
Student

Re: Note

Mesajde kidoleena » Mar Sep 22, 2009 9:31 am

Ada scrie:Notele rosii pot fi si de prima data...verificati data...dak e din vara inseamna ca nu s-au trecut notele...dak e din toamna inseamna ca ati picat iar...Bafta maine 23 SEPT, ORA 14, In A2!!!

IN primul rand Ada : nu shtiu de ce au ales secretarele sa faca asa dar nu conteaza data, daca ai inca nota rosie, ai picat, dupa ele inseamna ca nu s-a modificat deci ramane restantza(asa mi s-a spus ieri cand am fost la secretariat sa vb cu profa)
Iar in al doilea rand : restantza este luni, 28 septembrie, ora 12:00 in A2
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Re: Note

Mesajde kidoleena » Mar Sep 22, 2009 9:31 am

Ada scrie:Notele rosii pot fi si de prima data...verificati data...dak e din vara inseamna ca nu s-au trecut notele...dak e din toamna inseamna ca ati picat iar...Bafta maine 23 SEPT, ORA 14, In A2!!!

IN primul rand Ada : nu shtiu de ce au ales secretarele sa faca asa dar nu conteaza data, daca ai inca nota rosie, ai picat, dupa ele inseamna ca nu s-a modificat deci ramane restantza(asa mi s-a spus ieri cand am fost la secretariat sa vb cu profa)
Iar in al doilea rand : restantza este luni, 28 septembrie, ora 12:00 in A2, verifica lista cu reexaminari
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Scuze

Mesajde Ada » Mar Sep 22, 2009 9:42 am

DA. INTARADEVAR AI DREPTATE...S-AU MODIFICAT...:( DAR IN CEEA CE PRIVESTE NOTELE...La ECTS la Econ. Comertului, a modificat notele...ai avut 4 ti-a pus iar 4...dak ai avut 4 si acum ai luat 2 ti-a pus 2...de asta zic...
Ada
Student
Student

Re: Scuze

Mesajde kidoleena » Mar Sep 22, 2009 9:44 am

Ada scrie:DA. INTARADEVAR AI DREPTATE...S-AU MODIFICAT...:( DAR IN CEEA CE PRIVESTE NOTELE...La ECTS la Econ. Comertului, a modificat notele...ai avut 4 ti-a pus iar 4...dak ai avut 4 si acum ai luat 2 ti-a pus 2...de asta zic...

Nu stiu ce sa zic, eu le-am comunicat la toti ce mi s-a spus la secretariat pentru ca oricum stam toti in dubii cu sufletul la gura sa afiseze nota, si de fapt nota era deja afishata.
Si tu ai picat la egf ?
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde allex_stef » Mar Sep 22, 2009 7:18 pm

ehe.. a dat dumnezeu si am luat si eu un amarat de 5 la restanta la EGF.
imi pare rau pt cei picati...nu stiu cum a corectat ea lucrarile, dar in fine :-j
allex_stef
Student
Student

Mesajde Ada » Mie Sep 23, 2009 9:55 am

Nu am picat la EGF dar am colegi care au picat...Oricum am inteles ca ar fi o eroare la note si cei care au picat e posibil sa fi luat si invers...Am auzit de pe la colegi...Acum nu pot sa fiu sigura...sper sa fie ok...si sa fie o eroare la modul....sa fi luat toti restanta...:)
Ada
Student
Student

Mesajde kidoleena » Mie Sep 23, 2009 11:00 am

Ada scrie:Nu am picat la EGF dar am colegi care au picat...Oricum am inteles ca ar fi o eroare la note si cei care au picat e posibil sa fi luat si invers...Am auzit de pe la colegi...Acum nu pot sa fiu sigura...sper sa fie ok...si sa fie o eroare la modul....sa fi luat toti restanta...:)

Eroarea nu are legatura cu egfu :-?? ci cu celelalte materii..s-a corectat eroarea inca de ieri dupa amiaza..
in fine, ce-o fi o fi..eu una nu mai inteleg nimic..cum nu am inteles nici in vara de ce am picat, nu inteleg nici acum de ce am picat si sper sa luam cu totzii reexaminarea ptr k ar fi culmea sa fim obligati sa platim vreo 5 milioane creditul si sa nu stim de ce :-??
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Înapoi la Finante si Banci