Contabilitate de Gestiune

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Contabilitate de Gestiune

Mesajde anda-luiza » Joi Ian 31, 2008 1:11 pm

Buna

sunt la FB IDD, an II, si am descoperit (tarziu, da` e vina mea, recunosc) ca la Contabilitate de Gestiune nu avem manual dat de facultate ca la restul materiilor si tb sa invatam dupa o carte a d-lui profesor Oprea.

si spre socul meu cartea cu pricina are cam 400 de pagini.

as vrea sa aflu si eu va rog de la studentii constiinciosi care au fost la tutoriale care capitole sunt de invatat din cartea respectiva.

merci mult.
anda-luiza
Baby Student
Baby Student

raspuns pentru anda-luiza

Mesajde daniela rascanu » Dum Feb 03, 2008 7:47 am

buna!....azi am citit mesajul tau .si m-am gandit sa iti raspund.Eu sunt la CIG-anII-Idd,dar materia e aceeasi! CAP1-FARA PARAGRAFUL-1.3si 1.4 CAP2-costul productiei,la clasificarea cheltuielilor,fara paragraful2.3;/2.4;/2.51;/2.52 CAP 3 il avem pe tot...CAP4-metode,procedee,fara paragraful4.1;/4.2.2.4;/...in rest tot pana la pagina..156.! :geek: E DESTUL....DAR MAI ALES UITA-TE PE PROBLEME..CRED CA SUNT BAZA!IN SPERANTA CA TI-AM FOST DE AJUTOR.....TE PUP SI NE VEDEM LA EX!!!!!!!!!!!!!SPOR LA INVATAT :study:
daniela rascanu
Baby Student
Baby Student

Mesajde anda-luiza » Dum Feb 03, 2008 3:47 pm

mersi mult!
eu ma apucasem deja sa invat tot pana la pagina 155. of, si am stat atata pe capitolul 2 sa invat graficele alea la costuri....
spor si tie la invatat
anda-luiza
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci