Lucrari licenta/disertatie originale calitate garantata

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Lucrari licenta/disertatie originale calitate garantata

Mesajde mona_lucrari » Lun Feb 10, 2014 3:43 pm

Realizez lucrari de licenta/disertatie originale, la un pret accesibil, corect din punct de vedere al raportului pret-calitate. Detin doua diplome universitare si una postuniversitara. Am cunostiinte in mediul universitar si pot cere un punct de vedere acolo unde este cazul. Lucrez in administratia publica centrala.Ofer seriozitate, lucrarile vor fi realizate dupa cuprinsul dumneavoastra sau va pot propune eu mai multe optiuni. Telefon:0755103760; mail: lucrarelicenta01@yahoo.com
mona_lucrari
Student
Student

Re: Lucrari licenta/disertatie originale calitate garantata

Mesajde Adrian10 » Lun Iul 06, 2015 3:44 pm

Va recomand sa nu apelati la aceasta individa pentru ca o sa regretati. Eu mi-am luat deja teapa cu ea si sper sa nu mai ia si altii.
Vazand anunturile pe care le are aici pe forum, am contactat-o sa imi faca o lucrare. Mi-a zis ca o face cum vreau eu, ca o sa dureze 7 zile sa o faca, dar ca are nevoie de avans de 100 RON ca sa inceapa lucrarea deoarece au mai fost cazuri cand studentii s-au razgandit. I-am dat banii, apoi dupa o saptamana si ceva imi zice ca lucrarea e gata si sa ii dau banii. I-am zis ca trebuie sa vad si eu cum arata lucrarea, sau ca exista. Mi-a trimis vre-o doua pagini, compuse frumos si apoi tot insista sa ii dau banii. M-a pus pe ganduri faptul ca nu vroia sa imi arate nimic din lucrare (in afara de cele doua pagini care erau irelevante) si de fiecare data cand vorbeam, imi zicea sa ii dau banii pt ca ea a muncit la lucrare etc. Pana la urma, i-am dat banii si cand am primit lucrarea surpriza... Era facuta copy -paste 70% din cateva referate de pe regielive (am verificat-o intr-un program de plagiat). In plus, nu avea studiu de caz (asa cum ne intelesesem initial) datele trecute in lucrare erau total eronate si eu i-am zis sa imi faca lucrarea pentru judetul X, iar ea a facut pentru judetul Y. Asadar, ceea ce mi-a trimis aceasta individa, puteam sa fac si eu in maxim 3 ore. Cand i-am trimis-o profei, mi-a zis ca nu e nimic bun (si nu am mai putut sustine lucrarea anul acesta). I-am zis individei (pe numele ei Oprea Alina Raomona) si mi-a zis ca orice modificare ma costa 150 lei.
Asadar, am ramas fara lucrare si cu banii cheltuiti total aiurea.
Adrian10
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci