de Telia » Vin Feb 03, 2012 2:33 pm
Salut! Iti raspund eu :D Noi (FB anul 3) am dat chiar astazi examenul la gestiune bancara :D A fost super ok, s-au dat 35 grile din care cred k 12-13 probleme , nu mai stiu exact. S-a dat exact cum am facut la seminar fara nicio schimbare sau capcane puse in probleme ca la altele... In sala au fost profa Radoi Madalina si asistentul Dinu Robert. Nu prea e de dorit sa te misti in stanga si in dreapta, adik stai si iti vezi de lucrarea ta. Daca vrei sa vorbesti cu colegul o faci in limita bunului simt :D Problemele au fost din Norma Cooke, valoarea diminuata a garantiei, Gap de diferenta, indice de lichiditate, Roe,Roa, etc. In principiu a fost foarte bine ! Acum la audit ... Noi am dat examen pe 11.01 si din cate stiu sunt ceva picati. Am avut putine seminarii si nu prea am inteles despre ce era vorba,pt k nu ne era explicat bine ... La sfarsit a cerut sa ii prezentam sub forma de proiect tot ce am facut la seminarii si punea nota in functie de cat stiai. De exemplu mie mia dat 7 care insemna 7*4=28, adica 2,8 puncte de la seminar care se adunau cu examenul scris. La examenul scris a dat 5 subiecte toate din cartea de la ID, la inceputul cartii sunt niste intrebari la care trb sa raspundem, de acolo au fost intrebarile. Cam asta! Sper ca te am ajutat cu ceva, daca mai ai nelamuriri intreaba :) Si succes la examene, presupun k urmeaza sa le dai ;)