de ce nu faceti nik? nu aveti bani?

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

de ce nu faceti nik? nu aveti bani?

Mesajde evelina » Joi Iun 07, 2007 5:57 pm

de ce notele noatre nu se afiseaza si aici , k la ase?? dc tb sa ma duc la facultate mereu sa vad daca s-a afisat ceva?? ce e atat d greu?? helooo nu mai suntem in evul mediu !!!
dar vreau si eu un motiv plauzibil ca suntem platitori de taxa iar afisarea notelor aici nu cre k este atat de costisitoare ci este kiar o kestiune de mobilizare!!!
evelina
Student
Student

Mesajde demarcozhu » Mar Iun 12, 2007 9:03 am

Stai linistita... Daca te agiti prea tare ai sa faci riduri :bounce: Sper ca macar peste 10-12 ani cand o sa vina si fi'miu sa faca facultatea sa fie functional modul eLis... ca vreau sa-l controlez sa vad cum sta in sesiune :nike:

:wav:
Imagine
demarcozhu
Baby Student
Baby Student

Mesajde Rux@ » Mie Iun 13, 2007 9:50 am

CE SA MAI ZIC DE CEI DIN PROVINCIE CARE TREBUIE SA VINA PE CALDURILE ASTEA LA FACULTATE SA ISI VADA NOTELE :naka: ..... A APROPO LA PROGRAMAREA EXAMENELOR LA SFARSIT SE INCHEIAU CU CEVA DE GENU' : "PENTRU MAI MULTA SIGURANTA CONSULTATI AVIZIERUL FACULTATII " . UN EXAMEN DE AL MEU ERA TRECUT DE LA 8 LA 10 SI EL ERA DE FAPT DE LA 10 LA 12 :))
Rux@
Baby Student
Baby Student

Mesajde demarcozhu » Mie Iun 13, 2007 2:19 pm

Degeaba... Forumul e vizitat doar de un singur prof care si posteaza... in rest... No comment!
Inca un an si gata! Fuse si se duse...
Imagine
demarcozhu
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci