Grupa ECTS.2.1.01

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Grupa ECTS.2.1.01

Mesajde fillake » Lun Noi 30, 2009 3:11 pm

salutare :)
fillake
Baby Student
Baby Student

salut :*

Mesajde myrelaaa » Lun Noi 30, 2009 5:27 pm

eu st tot la ECTS grupa 2..ai fost la vreo intalnire cu tutorii?
myrelaaa
Baby Student
Baby Student

Re: salut :*

Mesajde fillake » Lun Noi 30, 2009 9:02 pm

myrelaaa scrie:eu st tot la ECTS grupa 2..ai fost la vreo intalnire cu tutorii?

n`am fost... sunt ocupat rau cu munca... am fost astazi sa platesc a doua transa... si sa`mi iau cartile... nici carnetu` de student nu l`am luat inca... peste 10 zile mi`a zis tanti aia de la registre sa ma duc sa`l iau... nici nu stiu cum sa fac... ca eu de la munca ies abia pe la 4... 4 si ceva... :-) nu stiu nimic de tutoriale si nici de cursuri... daca ma crezi, nici de examene :))

P.S. fillake e id`ul meu de mess in caz ca vrei sa vb... sa nu mai scriem atatea mesaje pe aici
fillake
Baby Student
Baby Student

ECTS GRUPA 2

Mesajde myrelaaa » Mar Dec 01, 2009 6:02 pm

cik se pun absente dak nu mergi la intalnirile cu tutorii si conteaza 70% din nota :O.. :monkey: ..o prostie..:|..nici makr nu ne lamureste pe eLis ce avem de invatat si ce nu..park cei de la IDD puteau sa comunice prin email cu profii...de unde..:-j
myrelaaa
Baby Student
Baby Student

Re: ECTS GRUPA 2

Mesajde fillake » Mar Dec 01, 2009 9:45 pm

myrelaaa scrie:cik se pun absente dak nu mergi la intalnirile cu tutorii si conteaza 70% din nota :O.. :monkey: ..o prostie..:|..nici makr nu ne lamureste pe eLis ce avem de invatat si ce nu..park cei de la IDD puteau sa comunice prin email cu profii...de unde..:-j

pfu... si cum pot afla si eu orele alea de tutoriale? :)
fillake
Baby Student
Baby Student

Mesajde myrelaaa » Mar Dec 01, 2009 10:15 pm

poi..au fost 2 pana aqm si ultima pe sem asta e pe 5 si 6 dec park..:D..dak ajungi sa imi spui si mie ce e pe acolo;))..:*
myrelaaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde gabriellaa » Joi Dec 03, 2009 10:33 pm

iti spun eu ce e.stai 2 ore si ii asculti pe ei cum vb si apoi pleci.e o plictiseala de nedescris.app si eu sunt tot ects gr 4.vedeti k la info se da examenul practic inainte de sarbatorile de craciun sau cel putin asa ne-a zis tutorele nostru.aqm dak e si la voi la fel,nu stiu.dar ar fi bine sa va interesati,k pe urma sa nu ramaneti cu restante
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Economia Comertului, Turismului si Serviciilor