Moderatori: dandrei, radu.joia
Ada scrie:Am si eu o intrebare...In anul 2009-2010 se face doar limba franceza???? Si anul 1 si Anu 2, Atat Administrarea Afacerilor, Ects , finante banci si Contab ig....??????????? Lamuritzima si pe mine....Ca eu am bifat engleza pe toate foile...nu stiu nimik in franceza...ce naiba???
maraspataru scrie:Ada scrie:Am si eu o intrebare...In anul 2009-2010 se face doar limba franceza???? Si anul 1 si Anu 2, Atat Administrarea Afacerilor, Ects , finante banci si Contab ig....??????????? Lamuritzima si pe mine....Ca eu am bifat engleza pe toate foile...nu stiu nimik in franceza...ce naiba???
Cauta la facultatea ta (presupun ca e Etcs) disciplinene si vei vedea:
Facultatea: Stiinte Economice
Specializarea: Economia ComerĹŁului, Turismului Ĺi Serviciilor
Anul: 1
Forma de invatamant: zi
1. Contabilitate
Corp profesoral:
- Asist. univ. drd. GURAU Mariana
- Prof. univ. dr. CIUCUR Elena
2. Dreptul afacerilor
Corp profesoral:
- Prof. univ. dr. CARPENARU Stanciu
3. Economia comertului
Corp profesoral:
- Prof. univ. dr. GRIGORESCU Mihai
4. Economia intreprinderii
Corp profesoral:
- Conf. univ. dr. NEDELCU Monica
5. Engleza
Corp profesoral:
- Asist. univ. drd. CARAIMAN Carmen
6. Franceza
Corp profesoral:
- Lect. univ. dr. ENE Manuela
etc....
Ada scrie:Mara tu ai fost la facultate sa vezi oraru...sau l-ai vazut pe site???? Toti facem franceza...ce treaba are ca nu s-au afisat disciplinele cu faptul ca pe orar scrie franceza???? La aproape toate facultatile ( Anul I, II - ECTS, Anul I - Adm Af, Anul II - FB +CIG...toata lumea face franceza in aceeasi zi la aceeasi ora in aceeasi sala??? adik vineri de la 8-10 in C2???? Mai putin Anul I - FB + CIG care fac franceza tot vineri dar de la 10-12 in C2...Ce naiba toti facem doar franceza???? Dar engleza???...trebuie sa fie o greseala...uramareste si tu oraru la toate facultatile de anu 1 si 2 de la stiinte economice...
Înapoi la Economia Comertului, Turismului si Serviciilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori