sondajul studentesc trendence Graduate Barometer Europe 2013

sondajul studentesc trendence Graduate Barometer Europe 2013

Mesajde trendence.berlin » Lun Noi 19, 2012 11:52 am

Dragi studente si studenti,
Va invitam sa participati la sondajul studentesc anual al institutului trendence - Graduate Barometer Europe (GBE) 2013 / Barometrul Absolventilor din Europa 2013. Sondajul de opinie se desfasoara online si este rapid si usor de completat.
Pentru a incepe completarea chestionarului, click aici: http://www.trendence-gradbarometer.eu
Peste 1000 de universitati participa la sondajul trendence Graduate Barometer, cel mai mare sondaj din Europa privind educatia si cariera. Intrebarile aflate in chestionar urmaresc sa afle cat sunteti de multumiti de studii si care va sunt asteptarile de la viitoarea cariera si viitorii angajatori. Sondajul reuneste opiniile studentilor din diferite tari europene si explorează diferentele si similitudinile care exista intre tarile Uniunii Europene.
La finalul chestionarului va puteti compara direct raspunsurile proprii cu rezultatele altor studenti din diferite tari europene. Mai mult decat atat, aveti sansa de a castiga prin tragere la sorti unul din urmatoarele premii:
5 x cupoane Amazon a 500 € fiecare
10 x cupoane Amazon a 200 € fiecare
Puteti desigur transmite acest link colegilor sau prietenilor, care sunt studenti si ar putea fi interesati de participare.
Acest sondaj este realizat de institutul trendence GmbH din Berlin, Germania, institut de cercetare specializat in branding-ul angajatorului, marketing si recrutare de personal - http://www.trendence.com
Te asiguram de faptul ca raspunsurile tale vor fi anonimizate si datele tale vor fi protejate conform legislatiei. Chestionarul poate fi completat online pana la data de 15 februarie 2013.
Cu cele mai bune urari dinspre Berlin,
Al dumneavoastra,
Institutul trendence GmbH Berlin
trendence.berlin
Baby Student
Baby Student
 
Mesaje: 4
Membru din: Mar Noi 29, 2011 1:21 pm

Înapoi la Discutii Generale - Off Topic

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron