studiul trendence - Graduate Barometer Europe (GBE) 2012

studiul trendence - Graduate Barometer Europe (GBE) 2012

Mesajde trendence.berlin » Mar Noi 29, 2011 1:55 pm

Dragi studenĹŁi,
Vă invităm să participaţi la sondajul studenţesc anual trendence Graduate Barometer 2012 – European Edition - Barometrul Absolvenţilor din Europa 2012. În prezent peste 1000 de universităţi din 24 de ţări (între care şi România) participă la sondajul trendence Barometrul Absolvenţilor, cel mai mare sondaj din Europa privind educaţia şi cariera. Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât eşti de mulţumit de studiile tale şi care îţi sunt aşteptările de la viitoarea ta carieră. Studiul reuneşte opiniile studenţilor şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între țările Uniunii Europene.
Sondajul de opinie se desfăşoară online şi este rapid şi uşor de completat. Pentru a începe completarea chestionarului, accesează link-ul de mai jos:
www.trendence-gradbarometer.eu
După ce ai completat chestionarul, poţi să îţi compari răspunsurile cu rezultatele altor studenţi din Europa. Mai mult decât atât, ai şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din următoarele premii:
* 2 x € 1000
* 5 x € 500
Poţi desigur transmite acest link colegilor sau prietenilor, care sunt studenţi şi ar putea fi interesaţi de participare. Acest sondaj este realizat de institutul trendence GmbH din Berlin, Germania, institutul de cercetare lider în Europa specializat în branding-ul angajatorului, marketing şi recrutare de personal - www.trendence.com.
Te asigurăm de faptul că răspunsurile tale vor fi anonimizate şi datele tale vor fi protejate conform legislaţiei. Chestionarul poate fi completat online până la data de 31 ianuarie 2012.
Cu cele mai bune urări dinspre Berlin,
Al dumneavoastră,
Institutul trendence
trendence.berlin
Baby Student
Baby Student
 
Mesaje: 4
Membru din: Mar Noi 29, 2011 1:21 pm

Înapoi la Discutii Generale - Off Topic

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron