Pagina 1 din 1

REGISTRATURA ???

MesajScris: Joi Oct 11, 2007 5:38 pm
de Mandana
Astazi au incercat cativa colegi sa mearga la registratura ,pentru a depune adeverinta de plata a primei taxe si poza, pentru a li se elibera CARNETUL de STUDENT . Dar , doamna care se ocupa cu acest birou a folosit, in primul rand un ton foarte ridicat ,de parca acei studenti erau copii de clasa I-a,si foarte ofensata ca este cautata le-a spus sa vina maine, intre nu stiu ce ore, ca atunci are timp de ei. Ma intreb este normal ??Au platit o taxa, au venit acolo sa invete si ....cum sunt tratati?Va multumesc pentru rabdare.. :salute:

MesajScris: Joi Oct 11, 2007 7:11 pm
de Amedeia
si la secretariat e la fel...nici eu nu inteleg comportamentul...dar din pacate nu vad ce-am putea face ca sa rezolvam problema...

MesajScris: Vin Oct 12, 2007 11:14 am
de Dallia
si voi acum.. se numeste.. "atentie".. un mic cadou.. ceva..
ca peste tot.. din pacate..

MesajScris: Vin Oct 12, 2007 11:21 am
de Amedeia
refuz sa fac lucrul asta...daca un om poate sa fie amabil, sa fie din proprie initiativa, nu pt ca e "platit" sa o faca

MesajScris: Vin Oct 12, 2007 1:37 pm
de Mandana
cadou..?? Pentru ce ?? :colors: In primul rand ca mi-ar fi mie rusine sa dau ceva asa DEGEABA.Nu te opereaza, nu vine la tine sa- ti faca curat sau altcevapur si simplu AI PLATIT pentru acel carnet si nu putin.

MesajScris: Vin Oct 12, 2007 2:30 pm
de luluta
voi ati vazut ce acre sunt si seceretarele ? Doamne eu nu inteleg , daca eram la stat sa zicem ca mai intelegeam dar la o facultate privata unde platesti , sa se poarte asa cu tine ..... Iar la registratura eu am fost trei zile la rand , am stat cate 2 ore de fiecare data si nu aparea nimeni. Am postat la rubrica sugestii de pe site si minune a doua zi era la registratura si am rezolvat intr-un final.

MesajScris: Vin Oct 12, 2007 2:42 pm
de Mandana
Luluta.. Dar intr-un final ai rezolvat?..... Voi v-ati luat canetul de student?Daca Da ..in cat timp il poti lua? :cheers:

MesajScris: Vin Oct 12, 2007 7:24 pm
de ania
anul trecut s-a afisat la avizier o anumita data dupa kre urmau sa se faca transferurile de la o grupa la cealalta,si m am dus fix la acea data,iar secretara mi-a spus f indignata ca transferurile s au efectuat deja si k nu poate sa mai modifice(de fapt ii era lene).Pentru ca in secunda 2 i am explicat k m am uitat la avizier si k din ziua respectiva urmau sa se faca transferurile,si k nu e vina mea k ea le-a facut inainte,si k printre altele vorbisem si cu profesorul de an kre mi a zis sa ma prezint in ziua respectiva.Si cand a vazut k nu vreau sa ies din birou,a facut transferul.....Asa k dak ei nu ne vor,noi ii vrem:)) se pare.Ridicam si noi putin tonul dak este nevoie, cred k asa ni s ar rezolva problemele ceva mai repede.Good luck celor care intra in secretariat.

MesajScris: Sâm Oct 13, 2007 7:59 am
de Mandana
:nike:

MesajScris: Sâm Oct 13, 2007 9:51 am
de demy
Cred ca s`a mai discutat pe undeva pe aici pe forum despre atitudinea secretarelor. Parca ar depune munca si efort voluntar, ne platite. Nu stiu sa raspunda la Buna ziua, dak le rogi ceva iti fac un semn in sila cu degetu sa te duci/ sa faci nush ce... imi aduc aminte de prima oara cand m`am dus acolo... am plecat tare dezamagita... pacat totusi ca acolo se formeaza prima opinie despre facultate...

MesajScris: Dum Oct 14, 2007 6:15 pm
de luluta
Draga Manadana, da am rezolvat, intr-un final. Apropo, pe topicul lui Olteanuc Regulament -am facut cateva comentarii , care au disparut. Le-am facut ptr ca am inteles ca le vede si conducerea. Mi se pare normal sa fii tratat cu respect de personalul auxiliar ( daca de unii profesori nu se poate) mai ales ca este universitate particulara si primesc salariile din taxele noastre. Eu nu am sa accept sa fiu tratata ca si cand mi-ar face o favoare. Sora mea si-a retras dosarul cu un an in urma si s-a inscris la alta facultate din aceasta cauza si culmea ca i-a si spus secretarei acest lucru si l-a mentionat si in cererea de eliberare de dosar. Sa fi vazut ce figura avea secretara!!!!
Va urez bafta si nu uitati ca sa schimbi ceva trebuie sa iei atitudine.

MesajScris: Vin Oct 19, 2007 7:52 am
de Mandana
Ieri aceeasi figura acra de la registratura a binevoit intr-un sfarsit sa primeasca pozele si adeverintele .Aceasta doamna ar trebui filmata...sa-i vada si sefii dansei , :angry5: (daca le-o pasa , bineinteles) comportamentul fata de ""contribuabili""" :scratch:

MesajScris: Vin Oct 19, 2007 9:34 am
de admin
Mesajele voastre au fost trimise catre conducerea universitatii.

MesajScris: Vin Oct 19, 2007 1:55 pm
de Mandana
Multumim si asteptam o inbunatatire a relatiilor :salute: :salute:

MesajScris: Dum Oct 21, 2007 12:30 am
de luluta
Foarte bine, daca au fost trimise la conducerea universitatii sunt multumita. Trebuie sa se schimbe mentalitati la noi, daca platesti un ban trebuie sa ti se presteze si serviciul corespunzator . Domnule OlteanuC va multumesc pentru ca urmariti discutiile noastre.
Sper ca nu s-a ofuscat nimeni din conducere , de plangerile studentilor, ca "afara" cand semnalezi o problema in servicii , patronii, managerii sunt f multumimti ptr ca asa au posibiltatea sa-si imbunatateasca serviciile si astfel sa atraga mai multi clienti.
Bafta la scoala.

APROPO CE SE INTAMPLA CU E-LERNING ca nu functioneaza???

MesajScris: Mie Feb 20, 2008 8:28 pm
de simion valentina
va rog sa imi spuneti si mie daca mai sunt carti la registratura pentru anul 3 idd administratie publica