de Unul » Joi Iul 21, 2011 12:58 am
a) Profesorii sunt foarte bine pregatiti, sunt de treaba si iti creaza un cadru prielnic sa inveti si sunt persoane de la care poti invata multe lucruri folositoare in domeniu si nu numai.
b)I Sa spun de la inceput, in camin este o oarecare restrictie adica nu sunt ca in alte camin studentesti, ca cele din regie sau agronomie unde dai petreceri in fiecare zi.Aici este ordine cat de cat, caminul arata frumos pe dinauntru, adica sunt ok camerele personalul caminului.Are 2 persoane, etajul 10, cu camere de 3 persoane , astea predomina in camin, insa sunt si camere duble de 4 persoane se afla cate o camera pe etaj.Se schimba lenjeria saptamanal ,exista o femeie de servici pe fiecare etaj, care se ocupa de curatenie, vine odata pe saptamana in camera si baga aspiratorul.Cam atat despre camin
c) Cursurile si seminariile sunt bine organizate si sunt tinute cu maxima seriozitate si se tine cont de prezenta la examen, adica trebuie sa ai minim 75% prezenta pentru a putea intra in examen, si 50% daca lucrezi sau faci o alta facultate.
d) Din cate stiu eu nu exista nicio cantina a studentilor, este dar la universitatea de stat cea mai apropiata, insa exista un bar unde se gasesc doar sandwishuri.
e) Pe mancare se cheltuie mult sau putin, depinde de fiecare in persoana.Daca ai bani si te tine buzunarul sa mananci la Mec in fiecare zi cheltui mult, daca ai mancare de acasa cheltui mai putin.
Cam astea sunt detaliile in mare despre camin si facultate sper ca ti-au fost de folos, bafta