Totalsal - program salarii si personal

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Totalsal - program salarii si personal

Mesajde costin_mentor » Mar Iun 30, 2009 6:48 pm

TotalSal este o solutie informatica destinată evidentei personalului si salarizării unei societăti sau a unui grup de societăti, unei institutii publice sau a unei societăti non-profit , indiferent de tipul de activitate si de numarul de angajati. TotalSal este o solutie moderna, extrem de flexibila.Programul automatizeaza activitatea de calcul a salariilor,obtinerea rapoartelor de salarizare si personal, indiferent de numarul de angajati, monitorizeaza costul fortei de munca; .

Cu ajutorul programului TotalSal se realizeaza gestiunea tuturor situatiilor posibile: calcul salariul lunar sau orar (lei/valuta) pentru angajatii cu carte de munca sau cenzori/consilii de administratie , calcul invers (de la net la brut), calcul concedii medicale , calcul indemnizatie de concediu de odihna, evidenta defalcata a datoriilor catre stat ale angajatului si angajatorului . Salarizarea personalului se realizeaza dupa sistemul dorit (acord/ regie/ mixt) cu multiple posibilitati de acordare a unor sporuri ca sume fixe/ procentuale .

Totalsal este simplu si intuitiv, cu o interfata prietenoasa, usor de instalat si utilizat, flexibil la schimbari legislative, multisocietate, multisalariat. Permite : lucrul in retea , definirea mai multor tipuri de utilizatori ai programului , acces in baza unei parole si o securitate sporita a datelor .

Sunt generate automat declaratiile pentru CAS, somaj, sanatate , concedii medicale , ITM si fise fiscale . Se pot imprima contracte de munca , decizii de incetare , diverse acte aditionale la contractul de munca .


Site : www.accessoft.ro
costin_mentor
Baby Student
Baby Student
 
Mesaje: 1
Membru din: Mar Iun 30, 2009 6:46 pm
Localitate: Constanta

Înapoi la Contabilitate si Informatica de Gestiune

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron