CIG 2010 id

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Mesajde BonuS » Mar Oct 11, 2011 2:51 pm

Cartile le poti ridica de la registratura cu chitanta de la inscriere, iar de carnete... Mai aveti de asteptat :))
BonuS
Baby Student
Baby Student

Mesajde dana_m » Mar Oct 11, 2011 3:19 pm

Multumesc! As vrea sa stiu daca se dau deja, daca trec vineri pe la facultate gasesc carti?
dana_m
Baby Student
Baby Student

Mesajde Luy20 » Joi Oct 20, 2011 6:33 pm

Ca sa nu faci drumuri degeaba poti sa suni la registratura si sa intrebi. De obicei s-au dat inainte de tutoriale sau chiar dupa.
Luy20
Baby Student
Baby Student

Mesajde dana_m » Joi Oct 20, 2011 9:38 pm

Multumesc!
Dar ce se intampla cu forumul la CIG? Activitatea este foarte scazuta spre nula, comparativ cu alte facultati... Am o multime de intrebari dar nu prea am cui sa ma adresez. Stiu ca sunt multi inscrisi la CIG ID, caci n-ar mai fi fost ID daca nu erau multi studenti.
Cine citeste mesajul meu si are mai multe informatii sa-mi dea si mie un mesaj.
Eu lucrez, sunt mamica, am terminat cam de multicel liceul si m-am hotarat sa fac ceva si pentru viitorul meu, caci "niciodata nu e prea tarziu". Am multe dileme si framantari de genul: oare o sa fac fata? cat de dificil este? o sa ma pot imparti intre facultate, familie si serviciu?
Deci, daca intelege cineva ce vreau sa zic, daca sunt si altii/altele ca mine, please help!
Tot respectul!
dana_m
Baby Student
Baby Student

Mesajde BonuS » Dum Oct 23, 2011 9:56 pm

Luiza zi-le tu cam ce au de facut pentru primul an, ca tu te pricepi la vorbe dulci :)) :cheers: :cheers:
BonuS
Baby Student
Baby Student

Mesajde Marina » Mie Oct 26, 2011 11:18 pm

Buna ! Si eu sunt boboc la CIG ID ! Sper sa ne vedem cat mai multi pe 28. ID - ul meu de mess : lungu_marina83. :cheese:
Marina
Baby Student
Baby Student

Anterior

Înapoi la Contabilitate si Informatica de Gestiune