Orar - Site univnt.ro???????

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Orar - Site univnt.ro???????

Mesajde ania » Vin Oct 10, 2008 5:35 pm

Oare de ce este site ul facultatii bun pentru studentii, daca pana acum inca nu au reusit sa puna si ei orarul. Serios, astazi nimeni nu avea cursuri, fix azi au afisat orarul, ieri nu au fost in stare sa l puna la avizier knd aveam toti cursuri. Si e doar o foaie A4, kre din moment ce este scoasa la imprimanta se afla intr-un calculator, deci nu ar fi extrem de greu sa fie postata pe internet. Poate totusi se incearca o eficacitate a site-ului.....si cu rezultatele.Pt noi cei din Bucuresti este relativ usor sa batem un drum de o ora pana acolo, dar pentru cei din provincie ,kre cre k sunt 50% e f greu....Si platind 20 de milioane ar fi ceva sa se posteze o amarata de foaie A4. Sper sa se ia in considerare pentru semestru urmator. Multumesc anticipat.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde ycey » Vin Oct 10, 2008 10:40 pm

bv.irina... :cheers:
ycey
Baby Student
Baby Student

Mesajde stefygirl » Sâm Oct 11, 2008 1:43 pm

mda..minunat..vineri nu s-au facut cursuri, dar azi cand m-am dus la facultate sa iau si eu oraru..guess what..facultatea era inchisa!!! sper sa afiseze si ei pe net orarul pana luni x(
stefygirl
Baby Student
Baby Student

Mesajde Andra Radu » Sâm Oct 11, 2008 7:40 pm

....
Ultima oară modificat de Andra Radu pe Mar Oct 05, 2010 7:12 pm, modificat 1 dată în total.
Andra Radu
Baby Student
Baby Student

Mesajde Natasha » Sâm Oct 11, 2008 7:47 pm

am.yo.oraru.pt.grupele.9-16.maine.mi-l.da.cineva.si.pe.cel.pt.celelalte.grupe.idu'.meu.e.natasha_yep
Natasha
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept