Credite?

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Credite?

Mesajde Ankh » Dum Feb 10, 2013 11:55 pm

Buna, am un examen din anul I pe credite. Stie cineva daca trebuie neaparat sa il sustin in anul II, sau il pot sustine si in anul III? Multumesc anticipat.
Ankh
Baby Student
Baby Student
 
Mesaje: 7
Membru din: Joi Aug 18, 2011 12:00 pm
Localitate: Braila/Bucuresti

Re: Credite?

Mesajde NervaTraian » Joi Feb 28, 2013 6:47 pm

Extras din "Regulament privind activitatea profesionala a studentilor":

Art.20. Promovarea examenului (verificarii) implica si acordarea pachetului de credite prevazute pentru disciplina respectiva. Pachetul (numarul) de credite alocat unei discipline nu este divizibil. În concordanta cu reglementarile Universitatii Nicolae Titulescu în domeniul gestiunii creditelor academice de studii se stabilesc urmatoarele elemente:
e. Notiunea de repetentie dispare, studentii putând fi exmatriculati doar daca ei acumuleaza mai putin de 50% din credite. Se poate solicita însa reînmatricularea si refacerea anului de studii nepromovat, cu plata integrala a taxei.
Art.26.Anul de studii se considera încheiat atunci când studentul a promovat toate disciplinele prevazute în planul de învatamânt pentru anul de studii respectiv, în conditiile prezentului regulament si a cumulat numarul de credite stabilit.
Studentul care are restante poate fi înscris în anul de studii superior ca restantier.
Pentru studentul ultimului an de studii, situatia scolara se încheie cu o saptamâna înainte de data fixata pentru examenul de absolvire, licenta, disertatie (dupa caz).
Studentul care la finalul studiilor, dupa parcurgerea numarului de semestre (ani de studii) prevazute în planul de învatamânt pentru durata studiilor, nu si-a finalizat în totalitate obligatiile scolare si are un numar maxim de 5 restante, poate solicita prelungirea scolaritatii cu 1 – 2 semestre, în conditiile stabilite de Consiliul facultatii.

Regulamentul este pe site: http://www.univnt.ro/ro/regulamente.html Cauti anexa 5.

Ca sa raspund punctual la intrebarea ta: da il poti sustine pana in anul IV. Dar ai mare grija sa nu colectionezi restante. :bom:
NervaTraian
Baby Student
Baby Student
 
Mesaje: 36
Membru din: Vin Aug 19, 2011 7:38 am


Înapoi la Drept

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron