interesati de un job intr-o firma de avocatura?

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

interesati de un job intr-o firma de avocatura?

Mesajde Nicoleta Padureanu » Mar Feb 26, 2008 1:24 pm

Numele meu este Nicoleta Padureanu, sunt consultant la o companie ce activeaza in domeniul HR, departamentul recrutare si am un anunt de facut pentru cei interesati sa obtina un loc de munca : daca stapaniti limba engleza la perfectie si sunteti interesati de o cariera in domeniul precizat ( preponderent drept comercial/ real estate) trimite-ti un CV (preferebil in engleza) la adresa n.padureanu@hcs.com.ro ulterior va voi oferi mai multe detalii despre aceasta pozitie.Pentru cei aflati in domeniul juridic exista posibiliatea de a promova in cadrul acestei firme.
mersi
[/b]
Nicoleta Padureanu
Baby Student
Baby Student

Mesajde mircea » Mie Aug 20, 2008 11:53 pm

dar pentru cei care stapanesc limba romana si nu scriu "trimite-ti" in loc de "trimiteti" se fac angajari? Este neaparat nevoie sa stim "la perfectie" (si nu "perfect", cum ar fi fost corect) engleza? mai precis... lamuriti-ne, ce inseamna "la perfectie"? cate diplome obtinute in strainatate trebuie sa aducem ca dovada? franceza, germana nu sunt utile deloc?

binenteles... posibilitate de promovare... acelasi praf in ochi aruncat de firmele de HR. nu suntem chiar atat de prosti, doar "de-aia suntem studenti" si nu negrisorii de plantatie de care aveti nevoie.

sfatul meu sincer... revizuiti-va anuntul pentru ca e jignitor la adresa studentilor la Drept ai Universitatii Nicolae Titulescu. Multi dintre noi avem un intelect totusi dezvoltat si meritam un anunt matur din partea dvs. Poate sunteti incepatoare in ceea ce priveste HR-ul, caz in care va iertam.

o zi buna
fortza steaua :)
mircea
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept