dp net nu se poate afla nu??k si eu as vrea sa aflu daca am intrat..si daca am intrat ...in cate zile tre se depune diploma d bac in original...sau nu trebuie..
ar fi mai eficient sa sunati la secretariat, si in plus nu cred ca s-au finalizat inscrierile deci n-au putut face ordonarea in functie de medii deci n-aveti de unde sa stiti...zic si eu...eu abia marti ma duc sa ma inscriu
vreau si eu sa stiu daca fisa tip de inscriere ati primit-o la secretariat sau a trebuit sa o cumparati din alte parti...la unele facultati am inteles ca li s-a cerut celor care voiau sa se inscrie sa vina cu fisa lor de-acasa...va rog sa-mi raspundeti, voi cei care v-ati depus deja dosarul
azi mi-am depus dosarul...am inteles ca admisii vor fi afisati pe net dupa 1 august...
brunetzika...habar n-am...tot intreb prin cunostinte de ceva de inchiriat dar toate sunt prea scumpe ca sa stau singura...camin nu prea as vrea...tu?n-ai nevoie de colega de apartament(a se citi garsoniera:D)?
mey eu nu va inteleg pe voi,ma uit si ma minunez,exista telefonul, sunati si voi la facultate si intrebati knd se afiseaza, si 2 la mana,nu va mai faceti probleme k intrati.
eu am sunat si mi-au zis dupa 1 august dar eu am platit deja taxa pe an sa nu mai am nici un stres, ca mi-au zis de la secretariat ca pot face asta ca am medie mare adepre2 este idu` meu, va puuuuuup