burse?

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

burse?

Mesajde Amedeia » Vin Iun 15, 2007 11:29 pm

salut...eu sunt a 12a acum, urmeaza sa dau bacul si intentionez sa imi depun dosarul la titulescu...sper ca o sa intru fara probleme insa altceva as vrea sa va intreb....care e sistemul de burse in facultate?am inteles ca ar fi ceva legat de reducerea taxei sau cam asa ceva? v-as ruga mult sa ma lamuriti pt ca momentan banii sunt singurul aspect care-mi pune probleme in a intra la titulesc si as vrea sa stiu adca am vreo sansa sa reduc macar taxa...va multumesc anticipat pt raspuns.
Amedeia
Student
Student

Mesajde ania » Sâm Iun 16, 2007 10:25 am

din kte am inteles eu dak dupa examene ai media peste9,5, media examenelor din facultate nu a bacului. si am inteles k t scutesc d taxa,dar nu cred, oricum ceva bani iti dau sa reduci taxa dak ai peste 9,50. iar de intrat in facultate stai linistita k intri.poti sa suni la secretariat si sa intrebi d bursa. oricum sunt unii kre au luat 10 p linie deci dak vrei si poti ,obti si bursa.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde Amedeia » Sâm Iun 16, 2007 11:54 am

pai pana la urma te scutesc sau nu de taxa?sau pur si simplu iti dau niste bani acolo, de ochii lumii?...as suna la secretariat dar am ami avut cazuri in care la secretariat, inainte de a intra intr-o facultate li s-au dat anumite informatii si dupa ce au inceput sa invete acolo s-au schimbat datele problemei...de asta as prefera sa aflu de la voi care treceti prin asta acum...inside information:-p
Amedeia
Student
Student

Mesajde Amedeia » Mar Iun 19, 2007 8:29 am

chiar nu stie nimeni de burse?va rog mult
Amedeia
Student
Student

Mesajde admin » Mar Iun 19, 2007 9:42 am

Pentru Burse de orice fel (chiar si pt. strainatate - exista programele de Mobilitati Erasmus, Leonardo etc.) trebuie sa luati legatura cu doamna Amelia Jiglau de la biroul Relatii Externe si cu secretara voastra de an.
Ultima oară modificat de admin pe Mar Iun 19, 2007 10:14 am, modificat 1 dată în total.
admin
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.

Mesajde ania » Mar Iun 19, 2007 9:46 am

vezi,cel mai bine e tot sa suni cum ti am zis si eu.good luck.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde sht0-`power » Sâm Iul 28, 2007 4:52 am

bursa :drunken:
I'm the trouble starter ... punkin' instigator ! >:)
sht0-`power
Student
Student

Mesajde Amedeia » Joi Aug 30, 2007 1:41 am

a fost cineva intr-o bursa erasmus la universitatea partenera(care am inteles ca este in spania)?m-ar interesa pareri dupa...care e castigul(academic vorbind) dintr-o astfel de bursa?e adevarat ca e platita in majoritate de student?si am inteles ca ar fi necesara cunoasterea limbii spaniole...se organizeaza cursuri?
Amedeia
Student
Student

Mesajde iceking » Joi Sep 27, 2007 4:16 pm

de taxa nu te scutesc, kiar dak iei bursa. poti sa iei din anul 2 dak ai media generala peste 9. 50. stiu eu sigur
iceking
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept