Forum

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Forum

Mesajde Aldescu George Andrei » Joi Iul 08, 2004 3:20 pm

:?:
De ce sunt asa de utilizate forumurile si acesta nu :?:
Aldescu George Andrei

Mesajde Vizitator » Lun Iul 12, 2004 8:38 pm

pentru ca e facultatea prea varza :lol:
Vizitator

Mesajde garba_claudiu » Joi Aug 05, 2004 10:04 pm

sau nu stie lumea de acesta facultate
garba_claudiu
Baby Student
Baby Student

Chiar esti aerian

Mesajde Ruxandra Luchian » Dum Aug 08, 2004 10:57 pm

Tu chiar nu vezi ca subiectul e mort de mult?Macar daca ziceai ceva interesant....
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde Vizitator » Lun Aug 09, 2004 4:29 pm

cui ia fost daca remarca ???
Vizitator

E simplu si logic

Mesajde morpheusdj » Lun Aug 23, 2004 2:52 pm

E simplu si logic de raspuns la intrebarea de ce nu se utilizeaza forumul.

Sunt doar 17 utilizatori in primul rand. Apoi cursurile nu au inceput si nu toata lumea este interesata sa afle noutati. Si pe langa asta nu stiu cat de multi au net acasa si au aflat despre forumul asta.

Cred ca de prin octombrie noimebrie va fi mai aglomerat putin pe aici:)
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Nu cred

Mesajde Ruxandra Luchian » Joi Aug 26, 2004 7:35 pm

...
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Lun Mar 09, 2009 4:01 pm, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Depinde

Mesajde morpheusdj » Vin Aug 27, 2004 3:04 am

Depinde acum. Dar totusi eu cred ca va fi interesant si utilizat forumul, mai ales daca sunt cativa utilizatori care se implica.

Cand vorbesc de cineva care sa se implice ma refer la cineva care sa posteze informatii interesante pe forum, despre examene, despre profesori etc. Putem atrage si alti oameni la Titulescu si ne putem face noua viata mai usoara prin intermediul forumului.

Eu unul il vad ca pe un fel de afisier electronic, unde informatii utile pot fi postate si citite de toata lumea care are acces la net si nu cre ca mai sunt chiar asa de putini acum, cel putin printre studenti.

Si e mai simplu sa afli cand ai examene, cu cine, sfaturi utile de la cei din anii superiori etc.

Sa vedem ce va fi insa eu am impresia ca va fi mai populat acest forum.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Deja 19 utilizatori

Mesajde Ruxandra Luchian » Vin Sep 03, 2004 3:39 pm

...
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Lun Mar 09, 2009 4:00 pm, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Vin Sep 10, 2004 12:57 pm

Deocamdata eu nu am vazut picior de administrator pe aici. Sa nu creada acum vreo unul daca exista ca am ceva cu ei. Doamne fereste :)

Oricum, pot fi desemnati cativa studenti sa posteze cu informatii utile despre anul in curs, cum ar fi datele examnelor sau restantelor, informatii despre profesori si facultate pentru boboci ori alte aspecte administrative cum ar fi despre taxa etc.

Poate fi facuta o sectiune speciala pentru profesori unde acestia la randul lor, personal sau prin intermediul unor studenti sa posteze informatii despre cursul sau, termenele de predare ale unor lucrari, referate etc.

Am vazut ca langa secretariatul facultatii de drept sunt niste panouri sau afisiere pentru fiecare an de studiu cu informatii despre restante etc.

Nu e ceva complicat si dificil. Vom discuta odata cu inceperea anului.

Eu cred ca se poate discuta cu secretarele respective si informatiile de pe acele panouri, listele cu restantele sau datele cand se vor sustine examene etc, sa fie postate aici.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Sâm Sep 11, 2004 12:30 pm

...
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Lun Mar 09, 2009 4:00 pm, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde Vizitator » Mie Sep 15, 2004 9:34 am

sa fiti "atenti" cu secretarele altfel nu va baga nici una in seama
Vizitator

Mda...

Mesajde Ruxandra Luchian » Mie Sep 15, 2004 11:33 am

Multumim de informatie.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Joi Sep 16, 2004 9:36 am

Atenti in sensul ca le plac micile atentii sau te referi la altceva?

Deja am prins mici greturi tipice de secretara ultima data cand am fost. M-a luat cu faze de genul...nu vezi ca sunt 2 studenti in fata ta :) Si eu vroiamsa intreb doar o mica chestie....sa nu stau la coada ca boul si sa mai i stau degeaba.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Vin Sep 17, 2004 9:07 pm

Cu mine a fost super amabila,daca este acum vorba de aceeasi doamna. :shock:
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Vin Sep 17, 2004 9:08 pm

Cu mine a fost super amabila,daca este acum vorba de aceeasi doamna. :shock: .chiar draguta-draguta.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Dum Sep 19, 2004 11:16 pm

Si eu cand m-am inscris a fost super draguta tipa...dar nu stiu daca e aceeasi. Eh, tre sa vad cum ma dau bine pe langa ele, ca sa o duc si eu bine 4 ani. Poate o cafea ceva le va atrage atentia :)
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Lun Sep 20, 2004 10:03 pm

...
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Lun Sep 20, 2004 11:57 pm

Mai, pot sa se uite. Nu mi-e frica sa recunosc ca as da o cafea sa se poarte frumos cu mine.

In mod normal ar fi sa nu ma repeada cat colo pentru ca am facut o mica greseala de a ma baga in fata sa intreb ceva. Nu am vrut altceva decat sa cer o informtaie, o deranjam 2 secunde. Nu venisem sa depun nimic etc si nu e normal sa astepti 10 min la coada ca sa pui o intrebare. Stai 10 min la coada sa platesti taxa si asa mai departe.

Si am fost cat se poate de politicos, va rog frumos sa ma scuzati, pot sa va intreb ceva...nu hodoronc tronc ca altii. Si macar daca ar fi fost extrem de aglomerat dar nici macar nu au inceput cursurile. In timpul anului ce face, imi arunca cu ceva in cap.

Mi-a mai si zis ca ar fi trebuit sa stiu cutare si cutare pe cand eu sunt in anul I si pe siteul lor nu scrie nika.

Eh, asta e functionarul tipic si pur romanesc. Imi aduc si acum aminte ca am fost la politie odata in legatura cu masina, ceream o autorizatie de reparatie pentru masina, busise taicameu portiera cu usa de la garaj si bineinteles ca eu am fost ala care s-a agitat, el statea l abirou si ma trimitea pe mine.

In fine, dupa 3 ore de stat acolo nu am rezolvat nimic. Si apoi a vb maicamea cu cineva de la guvernsi cand a dat persoana respectiva telefon au venit 3 sa ma ajute, mai aveau putin si imi scriau ei declaratia pe care trebuia sa o dau 8)
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Înapoi la Drept