Anul II I.D. - Drept international public

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Anul II I.D. - Drept international public

Mesajde NervaTraian » Joi Noi 24, 2011 4:37 pm

Buna ziua,

La Drept International Public ni s-au dat 2 texte (au fost postate pe Elis) pentru tutorialul din acest week-end, texte care au niste intrebari la sfarsit. Doamna prof. Catrinel Brumar nu a spus prea clar daca trebuie sa aducem in scris raspunsuri la respectivele intrebari sau daca textele le vom discuta la seminar. Eu unul inclin spre varianta a 2-a, cel putin asa am inteles eu. Astept si alte opinii.

Multumesc. :salute:
NervaTraian
Baby Student
Baby Student

Mesajde NervaTraian » Mie Dec 07, 2011 8:37 am

Stie cineva care este data limita pana la care putem trimite testul online si raspunsul la intrebarile din unul din textele (Kosovo sau Palestina) de la DIP?

La Drept penal cate pagini trebuie sa aiba referatul pe care-l avem de predat?

Multumesc.
NervaTraian
Baby Student
Baby Student

Re: Anul II I.D. - Drept international public

Mesajde NervaTraian » Mie Ian 11, 2012 9:19 am

Imi puteti spune va rog cum decurge examenul la aceasta materie? Ce fel de subiecte se dau (doar sinteza sau si grile)?
NervaTraian
Baby Student
Baby Student

Re: Anul II I.D. - Drept international public

Mesajde NervaTraian » Vin Feb 03, 2012 2:03 pm

NervaTraian scrie:Imi puteti spune va rog cum decurge examenul la aceasta materie? Ce fel de subiecte se dau (doar sinteza sau si grile)?

S-au dat 15 griledin care 7 cu adevarat/fals si 8 cu variante de raspuns dintre care 1 corecta. Trebuiau rezolvate in 30 de minute. Dupa aceea ni s-au dat 2 subiecte descriptive relativ scurte care trebuiau rezolvate tot in 30 de minute.
NervaTraian
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept