Pagina 1 din 1

Closer to Oxford asteapta sa te inscrii pana pe 8 noiembrie

MesajScris: Vin Noi 04, 2011 11:36 am
de SBogdan
Mai ai timp pana marti, 8 noiembrie, sa intri in prima dezbatere a editiei de toamna "Closer to Oxford".

Pe closer2oxford.ro te asteapta un tutorialul de argumentare, resurse de lectura, un seminar de lectura critica (10 ore) pentru primii 16 debateri/oras, abonamente pe trei luni la British Council Library (in Bucuresti, Iasi si Cluj), o oferta speciala din partea Foreign Policy Romania, vouchere pentru carti si o dezbatere publica in decembrie pe aceeasi motiune pe care o vei putea dezbate online:

E timpul sa afirmam ca nesupunerea civica este legitima intr-o democrație?

In momentul inregistrarii echipei, vei primi automat pozitia pro sau contra, iar primul discurs afirmator va fi postat pe site pe 8 noiembrie.

Arata-ne cat de puternice sunt argumentele tale!

Mariuca Morariu
Coordonator "Closer to Oxford" Bucuresti

Email: office@closer2oxford.ro
Web site: www.closer2oxford.com
Facebook: http://www.facebook.com/closer2oxford

Proiect finantat de Open Society Institute si Ratiu Family Foundation. Parteneri: Policy Center for Roma and Minorities, Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul de Resurse si Participare Publica, Foreign Policy Romania, British Council Romania, Hotnews.ro, Europuls.ro, Cogitus.ro, ELSA, PRIME, LEAP, VIP, Lume Buna, Romania Pozitiva, ASJC, Young Initiative, OSUT, TRUST, Carevasazica, Radio Transilvania, TVR Cluj, Ziarul de Iasi. Proiect sustinut de facultati si universitati din cele cinci centre universitare.[/b]