Concurs de Eseuri dedicat studentilor de anul III

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Concurs de Eseuri dedicat studentilor de anul III

Mesajde Ancule » Mar Apr 12, 2011 2:09 pm

ELSA Bucuresti va invita sa participati la Concursul de eseuri cu tema “Rolul administratorului in conducerea unei societati comerciale”, realizat in colaborare cu firma de avocatura Voicu & Filipescu.

Concursul se adreseaza studentilor din anul al III-lea de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Universitatii Nicolae Titulescu sau Universitatea Romano-Americana.

Premiul pentru cele mai reuşite eseuri va consta intr-un stagiu de practica de trei luni in cadrul Voicu & Filipescu, cu o bursa lunara de 100 Euro. La sfarşitul celor trei luni, colaborarea cu studenţii cu cele mai bune performanţe poate continua, prin oferirea unei poziţii permanente de trainee in cadrul firmei.

Eseurile pot fi trimise pana pe data de 28 aprilie 2011 la adresa de mail concurs.eseuri@bucuresti.elsa.ro , urmand ca pe baza acestora sa se faca selectia studentilor care vor avea ocazia sa isi sustina oral ideile, in fata unui juriu specializat pe probleme de Corporate& Commercial Law, la inceputul lunii mai.
Ancule
Baby Student
Baby Student
 
Mesaje: 28
Membru din: Dum Aug 02, 2009 8:10 pm

Înapoi la Drept

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron