Closer to Oxford premiaza cele mai tari argumente

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Closer to Oxford premiaza cele mai tari argumente

Mesajde SBogdan » Mie Feb 23, 2011 7:48 pm

Salut,
esti student sau masterand?

Daca vrei sa iti probezi capacitatea de argumentare, de negociere a unui caz sau de recuperarare a unei idei atacate de oponent, te invitam in programul Closer2Oxford. Motiunea acestei runde te va interesa daca studiezi de zor pentru o cariera in avocatura, jurnalism, diplomatie, consultanta sau comunicare, dar si daca esti interesat de "calitatea de bun cetatean".

E timpul ca dreptul cetatenilor la informare sa fie mai important decat dreptul demnitarilor la viata privata?

Primii 40 participanti din clasamentele finale veti primi cate un voucher de 100 ron pe care il puteti cheltui intr-o librarie partenera pe carti, albume sau muzica. Seminarii de lectura critica si abonamente la British Council Library completeaza premiile, vezi mai jos.

Pasii sunt acestia:

A. Inregistreaza-te pe site-ul www.closer2oxford.ro (sectiunea register). Cei care au jucat la prima runda nu au nevoie sa-si faca alt cont, dar e important sa isi reinregistreze echipa in aceasta runda (cu acelasi coechipier sau cu altul) pentru a afla daca sunt afirmatori sau negatori. Deadline de inregistrare echipa: duminica 27 februarie

B. Invita un coleg/colega pentru a face o echipa de doi membri. Daca nu ai echipa, poti gasi un coechipier pe site, printr-o procedura simpla.

C. Dupa ce colegul/colega confirma, veti afla daca sunteti afirmatori sau negatori. Gata! In acest moment te poti apuca de pregatire; toate discursurile vor fi postate pe pagina de profil, odata ce incepe competitia. Nota: Dezbaterile sunt in limba romana.

Pentru orice nelamurire referitoare la inregistrare, scrie-ne la office@closer2oxford.ro. Pe platforma www.closer2oxford.ro gasesti kit-ul de argumentare, regulamentele de debate si de arbitraj, materiale de research despre motiune, un demo-debate si toate debate-urile online din rundele anterioare. Primii 40 clasati in ordinea arbitrajelor vor primi vouchere in valoare totala de 4000 ron. Un seminar de 10 ore de lectura critica este bonus pentru primii 16 clasati din fiecare oras, ca si abonamente pe trei luni la British Council Library. In finalul seriei, in luna martie, motiunea va fi expusa audientei intr-o dezbatere publica - model Oxford - in Universitatea ta.


E timpul pentru argumente.
Argumentele tale !

Iti multumim daca poti retransmite pe listele de discutii ale seriei/anului in care studiezi.

Cristina Bobe si George Matu
Coordonatori Closer2Oxford Bucuresti
tel 0724002197
www.closer2oxford.ro


Proiect finantat de CeeTrust - Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe si Ratiu Family Foundation. Parteneri: Centrul pentru Jurnalism Independent si Policy Center for Roma and Minorities.
SBogdan
Baby Student
Baby Student
 
Mesaje: 7
Membru din: Mar Oct 19, 2010 10:38 am

Înapoi la Drept

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron