Closer to Oxford

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Closer to Oxford

Mesajde SBogdan » Mar Oct 19, 2010 10:42 am

Când ți s-a cerut părerea ultima dată într-o chestiune publică?
Closer to Oxford te invită să participi la un program care reuneşte universități din București, Iași, Cluj și Timișoara, începand prin a-ți cere un vot.

E timpul ca dreptul la informare al cetățenilor să fie mai important decât dreptul demnitarilor la viata privată.
E timpul ca posturile comerciale de televiziune sa işi asume responsabilităţi educaţionale faţă de public.
E timpul sa introducem măsuri afirmative pentru o mai buna reprezentare a femeilor in viata politică.

Te invităm sa intri pe www.closer2oxford.ro si sa votezi moţiunea pe care o consideri mai importanta pentru o dezbatere în facultăţi din București, Iași, Cluj și Timișoara, unde proiectul va rula in trei serii, pe parcursul intregului an universitar.

Programul inițiat de ARDOR și partenerii săi este inspirat din experiența cluburilor de debate cu tradiție din mari universități din lume, care prin activitățile lor periodice cultivă spiritul critic si apetența pentru dezbateri, pe subiecte relevante din spațiul public. Saptămâna viitoare vei avea rezultatul votului si te vom invita să îți faci o echipă și să intri în dezbatere. Poți câștiga abonamente pe un an la Foreign Policy România și pe trei luni la British Council Library, dar și abilități de argumentare, feedbak-uri constructive de la arbitri neutri, posibilitatea de a participa direct sau în audiență într-o dezbatere cu personalități publice.

Te așteptăm pe site să votezi, să consulți kit-urile de argumentare și regulamentul de debate specific acestui proiect, nu în ultimul rând să verifici dacă în facultatea ta ar fi spațiu și energie pentru un club de debate.

Proiectul este finanțat printr-un grant al Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe. Parteneri: Centrul pentru Jurnalism Independent si Policy Center for Roma and Minorities. Ne susțin Hotnews.ro, British Council si Foreign Policy Romania. Parteneri institutionali sunt facultati din Universitati din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, ca si filiale ale asociatiilor studentesti Best, AIESEC, ELSA, librarii, biblioteci, parteneri media locali.

Va asteptam pe www.closer2oxford.ro
E timpul pentru argumente!
SBogdan
Baby Student
Baby Student
 
Mesaje: 7
Membru din: Mar Oct 19, 2010 10:38 am

Înapoi la Drept

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron