forumul asta e mort sau e doar o impresie a mea??

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

forumul asta e mort sau e doar o impresie a mea??

Mesajde Audi » Vin Sep 08, 2006 10:07 pm

i'm puzzled...adica chiar nu mai intra nimeni pe aici..nici macar Dl. olteanu nu ne-a mai lasat raspunsuri sau ceva..ar fi fost dragutz sa putem comunica pe forum dar vad ca merge din ce in ce mai rau..nu mai intra lumea pe net? :scratch: hmmm...
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde Bulinutza » Vin Sep 08, 2006 11:56 pm

Raspuns : !

:angryfire: De cateva saptamani astept si eu un 'raspuns' de la vreun forumist in legatura cu caminul studentesc, dar pace! Fain forum n-am ce zice, nu stiu cat d viu a fost `nainte dar acum....
Everyone is entitled to be stupid but some abuse this privilege....if u are one of them, spare me.
Bulinutza
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Lun Sep 11, 2006 12:03 am

yap..it's gone..
We grow too soon old and too late smart
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Lun Sep 18, 2006 3:32 pm

Forumul asta e mort din nastere:) E o idee excelenta, din pacate nu prea exista oameni care sa-l populeze. O sa aveti un soc, dar multi dintre colegii vostri privesc calculatorul ca pe un obiect decorativ.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde NCphallus » Mar Oct 17, 2006 8:21 am

Insist pe ideea ca trebuie organizat mai cu seriozitate! Si trebuie "promovate" idei mai interesante. Eu as posta da`nu am ce. Am lasat un link despre un protest si vad ca nu se intereseaza nimeni... As vrea sa stiu ca studentii de la drept sunt interesati de un protest legat de un articol de lege! Eventual m-ar bucura sa se si implice!
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept