de fry » Vin Ian 22, 2010 1:03 am
Cel mai simplu: in anul IV te duci de 2-3 ori la cursul de practica. Te duci cu toata grupa si cu profesorul pe la instante sa vezi cum arata, unde-s registraturile, etc. Examinarea finala dureaza cateva minute iar caietul de practica poate sa nu depaseasca 1-2 pagini A4, pentru ca oricum profesorul nu prea se uita prin el, mai mult discuta cu tine despre cum ti s-a parut prin instante. Cam asa sta treaba cu exaemnul la practica, deci stati linistiti, sub nici o forma nu este o problema. Anul trecut nu a picat nimeni.
In cazul in care optati sa faceti practica in alta parte, este nevoie de o adeverinta de
PS: V-am atasat lucrarea mea de practica (am facut-o la cabinetul tatalui meu). Poate va e util modelul. Bafta
IMPORTANT: Mare atentie la Dreptul Comertului International (DCI)!!! Pe cat de simpaticutza si pisicoasa o sa vi se para profesoara, este de departe cea mai rautacioasa dintre toti profesorii pe care i-am avut in toti anii de facultate. Nici Molcut n-o intrece. Anul trecut a lasat atat de multi restantieri incat, dupa 4 reexaminari, avea Amfiteatrul 2 (fara banca libera intre cei care dadeau examenul) + o sala de curs PLINE de oameni !! De la mine din grupa stiam toti cartea ei pe dinafara si tot nu ne trecea. Am avut colegi care nu au intrat in licenta din cauza ei. Nu stim de ce era atat de inversunata.
- Fişiere ataşate
-
02. Caiet de practica.rar
- (19.93 KiB) Descărcat de 4235 ori