student de 9+

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Mesajde krlita » Joi Noi 01, 2007 9:58 am

Ma bucur k s-a prins lumea cine sunt si k are adresa mea de mail, problema e k eu nu stiu cine este totusi Ania :) (va rog luminati-ma sa nu mor nestiuutoare). Nu stiu nik de practica, uite o sa dau o raita pe la secretariat, insa din cate am aflat pana acum faza cu practik e abia in vacanta dintre anul 3 si anul 4. Dak mai tineti bine minte, in tabelul cu materiile de anul 1 de la avizier era si acolo o rubrik ce cuprindea ceva despre practica, oricum ceva facultativ, s-ar putea sa fie la fel si anul acesta. Oricum tineti aproape poate am timp azi sa aflu mai multe de la oficialitati :)
PS: Ania, dak ma vezi vreodata pe la fac (ma gasesti cam in toate zilele lucatoare:), zi-mi cine esti!
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia omeneasca, iar de primul nu sunt inca sigur."
krlita
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Joi Noi 01, 2007 10:08 am

ok intreaba l pe sefu tau d grupa cine e sefa la fosta lui grupa, si o sa afli cine sunt,k ma stii:)):))dohhh,ti am cerut mailu la criminologie
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde krlita » Dum Noi 04, 2007 12:49 pm

Ms de indiciu... k altfel nu mai tin minte cui ce am dat k toata lumea imi cere cate ceva :)
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia omeneasca, iar de primul nu sunt inca sigur."
krlita
Baby Student
Baby Student

Anterior

Înapoi la Drept