de morpheusdj » Mie Sep 12, 2007 8:02 am
Hai sa va lamuresc cu intrebarile legate de anul I. Vecinii mei de sus isi darama pereti si nu am sanse sa dorm.
Toate obiectele sunt obligatorii. Atentie mare la TGD (Teoria Generala a Dreptului) cu monsieur Nicolae Popa, Drept Roman, cu Molcut si ISDR cu Ion Chis.
Dreptul Roman si ISDR-ul nu sunt atat de grele in sine, dar titularii cursurilor sunt cam ,,dificili,,. O sa vedeti voi ce si cum.
Va mai recomand sa invatati bine la Civil pentru ca aici, desi titluarul cursului este un om extraordinar, atat ca intelect cat si ca bun simt, materia este foarte importanta si o sa va trebuiasca inclusiv la licenta si in anii urmatori.
La Drept Consitutional nu o sa faceti mare branza pe la cursuri, o sa va povesteasca domnul Muraru excursiile lui prin lume si alte momente picante din viata lui.
In rest, va descurcati voi.
Cartile sunt cam scumpe, cum spunea cineva mai sus, dar va recomand sa le cumparati pe cat posibil si, daca alegeti sa le trageti la xerox, sa nu va puna dracu sa veniti cu ele pe la cursuri sau pe la seminarii, sunt unii care se crizeaza cand vad chestia asta si chiar va avertizeaza la inceput de an.
Fiecare profesor, in general, va explica in primul curs cum e ,,mersul,, la materia lui. De obicei, se tin de cuvant si examenul este asa cum vi se explica.
Incercati sa nu va puneti in gura cu profesorii mai ales, dar nici cu seminaristii, pentru ca nu e o idee buna.
Veniti si voi pe laseminarii si veti vedea ca nu e asa de greu sa treci.
Multa bafta.
Noi sa fim sanatosi