de morpheusdj » Vin Oct 01, 2004 1:33 pm
Costelush, nu o caut cu lumanarea, sunt mai evoluat, folosesc o lampa cu ultraviolete acum.
In pimul rand, incearca sa vezi daca stapanesti bine unii termeni inainte sa ii folosesti. Nu sunt atat de incult pe cat iti inchipui tu. Deh, se mai inseala omul.
Ca sa fiu la obiect, pentru tine corifeu inseamna savant, cel putin asa ai tradus. Iti spun eu ca termenul corifeu insemna conducatorul unui teatru antic grecesc sau conducator de cor, eventual om important, nicidecum savant. Poate doar in mintea ta.
Apoi, nu judec facultatile dupa cum miroase la baie insa am pretentia de la o facultate sa isi ingrijeasca macar toaleta. Nu spun sa fie uscatoare de maini insa am pretentia sa fie macar curat si sa existe un sapun cand vreau sa ma spal pe maini. Toaleta si modul in care este intretinuta spune multe multe despre orice institutie, fie ca e facultate, tribunal etc.
In momentul in care intru si vad dezastru imi dau seama cat de mult interes manifesta conducerea facultatii fata de conditiile in care invata studentii si implicit fata de acestia.
Cat despre sisteme audio formante sau banci nu stiu de care, asta nu conteaza asa mult. Totusi, pot sa iti spun ca la voi la stat am vazut niste banci deosebite, pline de opere de arta incognito. Asta e dovada culturii deosebite pe care o manifesta sau au manifestat-o unii dintre colegii tai.
Spui tu ca nu ai nici o treaba cu universitatea nostra, pai atunci de ce in al doilea post al tau te bateai cu pumnul in piept si spuneai ca tu inveti la facultatea de pe Kogalniceanu ? Eu zic ca asta nu avea nici o relevanta atat timp cat tu aveai treaba cu noi si nu cu universitatea.
Intradevar, nu am aptitudini telepatice sa imi dau seama la ce te gandesti tu atunci cand scrii un raspuns de 2 bani. E vina mea, trebuie sa recunosc.
Spui ca te plictiseai atunci cand ai intrat pe forum. Bine ca te plictiseai, nu e problema mea (apropo, a trecut de 50 $ barilul de titei) si pot sa iti garantez ca nu ai contribuit cu nimic la procesul meu cognitiv. Altfel spus, ce te face pe tine sa crezi ca printr-o fraza jignitoare ai expus un subiect interesant care sa ma puna pe ganduri ?
E plina tara asta si lumea de semidocti ca tine care au impresia ca intradevar sunt oameni de o cultura extraordinara si restul sunt niste inculti. Daca esti un om cu un intelect deosebit cum crezi tu, puteai sa propui o tema interesanta si fii sigur ca toti de aici iti raspundeau foarte frumos si civilizat.
Insa tu ai fost capabil doar sa jignesti niste persoane pe care nu le cunosteai. Si fara un motiv intemeiat, doar pentru ca tu, ma rog, te plictiseai. Puteai sa citesti o carte, sa cauti un site mai special (iti recomand rotten.com, iti taie imediat plictiseala), sa te uiti la un film etc., nu sa vii aici si sa ne jignesti absolut gratuit. Eventual poti sa vezi cu cat a mai crescut euro in raport cu dolarul canadian, pentru ca raportul dintre moneda unica si dolarul american il citesti dimineata cand iti bei cafeau, probabil, si te deprima in mod ingrozitor.
De aia m-am ratoit la tine mai neanderthalule ( presupun ca intelectul tau deosebit a inteles despre ce e vorba). Daca vrei sa fii respectat, respecta-i si tu pe ceilalti. Nu arunca insulte fara rost doar pentru ca te plictisesti. Asta demonstreaza ca esti un natural born retard (nascut pentru a fi geniu).
Cat despre examen, am reusit dor 51 de puncte si nu imi este rusine sa o spun. Poate ca tu ai fi facut 90 de puncte (cel mai mare punctaj obtinut fiind 85 de puncte). Daca invatam dexul fila cu fila probabil ca as fi reusit mai mult. Si poate daca stateam toata ziua in casa si toceam ca un apucat reuseam sa iau mai mult.
Dar decat sa tocesc in prostie si sa intru la o facultate plina de isteti ca tine, mai bine ca sunt la Titulescu. De fapt, mai degraba nu inavatam deloc si nu ma chinuiam atata sa intru la voi la stat. Nu se merita. Oricum nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa stiu un manual de economie fila cu fila si gramatica academiei ca sa pot studia dreptul. Sunt unele notiuni utile din aceste domenii insa detaliile sunt de prisos. Acelasi sistem idiot care se aplica peste tot in tara asta.
Nu sunt frustrat, sunt doar dezamagit. Am crezut ca macar aici nu functioneaza aranjamentele si pilele insa m-am inelat. Asta e tara in care traim si nu am ce sa fac. Poate vei schimba tu ceva si peste ani va spune lumea ca existenta ta a fost un turning point (tot un fel de reper) in istoria Romaniei. Iti doresc sa ajungi la fel de stralucit precum ilustrul nostru Bombonel, ai toate sansele.
Pace tie si tuturor celor ca tine. Daca viitoare cand te plictisesti cauta si tu pe net ce efecte are un difuzor de bas cu o frecventa de raspuns sub 20.000 hz si apoi incearca sa testezi asupra ta (nu de alta dar pari interesat de acest domeniu). Sau poti sa te conectezi la absolut cum a incercat Bivolaru, sunt sigur ca vei avea un succes nebun.
Incearca si tu sa ne ocolesti ca noi nu ne suparam, chiar ne faci o mare bucurie.
Noi sa fim sanatosi