incepe scoala...

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Mesajde Ruxandra Luchian » Lun Sep 27, 2004 7:50 pm

...
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:31 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde Lucian » Lun Sep 27, 2004 9:20 pm

Ruxandra Luchian scrie:Nici o sansa,serios.Nici nu stiu daca se cade sa ma bag in seama aici pe chat.

Ca un mic sfat personal. Spune-i tatalui tau face si bine si rau ca nu te lasa aici. Dar face mai mult rau decat bine din pacate.
N. Titulescu este o facultate la care CHIAR se INVATA DACA VREI.
Lucian
Baby Student
Baby Student

nu stiu....ma gandesc.....zic......parerea mea....

Mesajde costelush » Mar Sep 28, 2004 3:55 am

sunteti absolut jenanti..... Ce cuvant incepe cu " L" si se termina cu "OSERS" ? Ia spuneti voi mosului..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
costelush

Mesajde morpheusdj » Mar Sep 28, 2004 4:00 am

Da de ce mosule? Tu esti mai ciumeg sau care e faza?

Intra si tu si posteaza daca vrei mesaje kalumea. In 2 insi ce mesaje vrei sa iasa? Sau tu crezi ca forurmurile sunt un fel de agora unde se face filozofie?
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Lucian » Mar Sep 28, 2004 2:35 pm

Costelush spune-mi si mie la ce facultate inveti si iti spun si ce fel de om esti nu ar fi problema.
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde Aim_Big_Man » Mie Sep 29, 2004 12:09 am

Cei care cunosc facultatiile din bucuresti stiu ca este cea mai buna facultate particulara.
Se invata pe rupte si unii profesori chiar vor sa inveti altfel nu te trec.
Ruxandra Luchian sa stii ca daca reusesti sa termini facultatea pe bune iti gasesti loc de munca destul de usor. :)
Aim_Big_Man
Baby Student
Baby Student

ete la ei...

Mesajde costelush » Mie Sep 29, 2004 1:23 am

luciane.....mai baiatule......sunt la facultatea aia de pe Kogalniceanu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Eu va doresc multa bafta la ce faceti voi acolo ! !....Piece of advice : don't get me started....Voi sa fiti sanatosi....macar de atata sa aveti parte :lol: :lol: :lol:
costelush

Mesajde morpheusdj » Mie Sep 29, 2004 1:54 am

Costelush, te crezi superior pt. ca esti la stat? Ai vreo problema cu facultatile particulare?

Incearca sa fii mai respectuos, nu te-a jignit nimeni. Lasa aerele astea de ingamfat si incearca sa contribui cu ceva daca vrei sa schimbi ceva, daca nu, poti sa cauti alte forumuri unde vei fi mai ,,apeciat,,.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Lucian » Mie Sep 29, 2004 1:54 pm

Costelush e clar tata esti un FRUSTRAT

Tin sa iti aduc la cunostiinta faptul ca Nicolae Titulescu este o facultate care a obtinul rezultate MULT peste voi.

E clar ca nu stiai faptul ca o facultate este cotata in functie de reusitele studentilor dupa ce termina facultatea.
De la noi din facultate stundentii care au terminat au reusit sa isi gaseasca posturi mult mai multe si mult mai BUNE decat au reusit cei de la "stat". Apropo stiai de ce ii zice facultate de stat ?? Pentru ca acolo se "STA" (ca prostii sa spunem asa). Lasa ca am si eu o prietena care este la voi in facultate si se plange toata ziua de TZARANII de la voi veniti de la FUNDUL VACII care calca pe morminte doar pentru a se face si ei REMARCATI.
Intreaba-ti profesorii si poate intr-un exces de sinceritate iti vor spune si tie ca suntem mai buni decat voi

A si inca ceva foarte important. Sa nu crezi ca noi cei de la TITULESCU nu stim ca pe voi VA COSTA FACULTATEA MAI MULT DECAT NE COSTA PE NOI TAXA. I hope you'll get the point
Eu am intrat la facultatea N. Titulescu (NU M-A COSTAT NIMIC :P ) si urmez cursurile acestei facultati platind o taxa (LEGALA)
Eu nu cred ca tu ai reusit sa intri la fel ca mine la facultate. Again if you get the point :D
In rest numai bine si distractie placuta cu CIOBANII
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde Lucian » Mie Sep 29, 2004 2:02 pm

Pana la urma cand este deschiderea ?? VINERI SAU LUNI??
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Sep 29, 2004 9:22 pm

Deschiderea la Titulescu este pe deata de 11 octombrie. Nu este vrajeala, este pe bune. Am sunaty la facultate si asta au spus, ca deschiderea este pe data de 11 si tot atunci incep evident si cursruile.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Lucian » Mie Sep 29, 2004 11:00 pm

Hmmdea
E cam ciudat sa incepem pe 11. In nici un an nu a fost asa dar ma rog. speram sa incepem pe data de 4 cel tarziu:D
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Sep 29, 2004 11:06 pm

Suna sa vezi ce spune secretara sau treci pe acolo.

Am inteles ca multe parituclare incep anul asta mai tarziu. Despre motive nu stiu prea multe, arbanuiesc ca profii isi aranjeaza treburile la stat pana atunci.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde costelush » Joi Sep 30, 2004 2:14 am

mai luciane,mai.....nu am nici cea mai mica intentie sa te conving eu de ceva....este absolut futil ca sa zic asa...bafta la ce faceti voi acolo :lol: :lol: apropo,nu o sa va mai postez mesaje ca vad ca n-am cu cine discuta (cine si-ar fi inchipuit ? :lol: :lol: )...iti doresc mult noroc la ce faceti voi acolo si mai ales dupa ce terminati ce faceti voi acolo fiindca o sa ai nevoie... :twisted: :twisted: :twisted: cat despre sustinerile tale nu pot sa zic decat un singur lucru : "si dupa aia marmota invelea ciocolata in staniol" (nu stiu de ce continuu sa cred ca o sa intelegi macar atata )...bafta, domnul student....salut-o pe prietena ta din partea mea si ureaza-i si ei mult succes cu numaratul creditelor (sunt convins ca a strans numarul ala penibil de credite ca fie in continuare colega cu NOI )
P.S. Enjoy si las-o moarta ! ! :D :D :D
COSTELUSH OVER AND OUT :!: :!: :!:
costelush

Mesajde cornelush » Joi Sep 30, 2004 7:25 pm

Bai Lucica, arata-ne si noua care sunt smecherii aia care au terminat facultatea acilisea si o duc asa bine. Zau daca nu sunt curios... Ca ar fi bine sa-i numaram cu totii, sa vedem daca nu cumva are dreptate costelush cu facultatea lui de la Kogalniceanu cu tot (adica aia la care intri, da' mai greu, si unde scoala costa mai mult, ca de, chiar se face scoala). Uite, stiu eu o tipa care a terminat la Titulescu si facea pe smechera, de incepusem sa-mi schimb parerea despre voi. Pana am aflat ca de fapt e nepoata lu' Iorgovan.

Hai, baga dreptul la replica. :twisted:
cornelush
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Joi Sep 30, 2004 8:08 pm

Costelush, Cornelush, ca nu se poate fara sh in loc de s, lasati impresiile voastre de 2 bani si incercati sa va stoarceti creierii plini de orgoliu si mandrie inutila in alta parte.

Eu am intrat si la stat, nu din prima, recunosc, insa sa-u retras multi si asa am intrat si eu. Si ce am ales, sa urmez cursurile facultatii Titulescu pentru ca mi se pare alegerea cea mi buna.

Multi dintre profesorii vostri predau si aici astfel incat o mare diferenta nu exista. Facultatea de stat are o anumita traditie in domeniu, recunosc asta, insa de vreo cativa ani eu nu am auzit cine stie ce despre facultatea de drept din Buuresti. A decazut mult, la fel cu majoritatea facultatilor de drept din Romania.

Multi copii de bani gata, pile, relatii si asa mai departe. Anul asta la examenul de admitere foile cu subiectele erau trase la xerox cu tot cu stampila de pe ele. Adika cine a sarit cu banu a pus mana pe o copie fara probleme.

Pe langa asta, conditiile sunt execrabile. De ce sa dau 500 de euro pe an la stat si sa stau in banci care probabil ca sunt mai batrane decat mine, veceurile sunt sub orice critica, efectiv m-am speriat ce am vazut acolo.

Si atunci care este avantajul de a fi student la stat? Daca nu invat la stat stiu mai multe decat daca nu invat la oricare alta facultate?

Conteaza profesorii insa cel mai mult conteaza atitudinea studentului si mentalitatea lui. Daca vrea sa invete, sa studieze si sa isi faca o cariera in drept isi face, insa daca nu este interesat poate sa fie inscris si la mama facultatii de drept ca tot degeaba.

S-a terminat cu monopolul facultatilor de stat, nu mai e ca pe vremea comunistilor. S-a terminat cu ,,epoca de aur,,. Au aparut alternative viabile la invatamantul de stat, unele dintre ele cu mult mai bune si mai utile cum sunt anumite facultati particulare.

Deschideti si voi ochii si incercati sa vedeti ca lumea se schimba si ca nu tot trebuie sa fie asa cum spuneti voi.

Iar exemplele sunt inutile. Stiu multi oameni care au terminat o facultate de stat si sunt egali cu 0, si multi care se descurca foarte bine.

Iar cand vine vorba de pile, facultatea nu mai conteaza pentru ca locul de munca este asigurat din start. Deci este un exemplu inutil care nu demonstreaza nimic. Si la stat studiaza copii de mari bosi, avocati, enatori si asa mai departe.

Diferenta se vede in fata unui examen real. Si anul trecut, examneul de admitere in avocatura a fost promocat de doar 20 de candidati. Si sa nu imi spui ca toti au fost absolventi ai facultatii de drept de pe Kogalniceanu.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Lucian » Joi Sep 30, 2004 10:17 pm

Bai baieti aveti grija de junghiurile voastre din facultate.
Banci sub orice critica - te cocosezi in 4 ani datorita felului chircit in care stai pentru a iti lua notite.
La noi s-au inventat bancile mai spatioase, s-au inventat lavalierele si boxele montate in tavan in tot amfiteatrul astfel incat toata lumea sa oata auzi (asta cred ca nu stiau morpheusdj :D )
Cat despre profesori morpheus spunea ca la noi sunt majoritatea de la stat. Ei morpheus afla si tu dar si "amicii" nostri ca la noi sunt CEI MAI BUNI PROFESORI CARE PREDAU LA STAT. nu sunt toti ci doar cei mai buni.

Si apropo costelush (numele vad ca intra categoria celor despre care am spus cu fundul vacii :D ) si cornelush DE CE VA OBOSITI MAI BAIETI SA INTRATI PE FORUMUL NOSTRU ???
Eu stiu asa ca atunci cand te roade invidia de cineva incepi sa il atati si sa te bagi in seama cu respectiva persoana.

Daca eram asa de insignifianti VOI NU MAI PUNEATI "PICIORUL" pe forumul nostru. Faptul ca ati intrat aici denota marea teama pe care o aveti de concurenta puternica
Numai bine !!!
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde costelush » Vin Oct 01, 2004 3:38 am

Mai baieti,mai.....eu chiar aveam de gand sa va las in pace,dar vad ca o cautati cu seul aprins la un capat ( adica lumanare, dar sunt convins ca stiati asta...vorba aia....ca doar studenti sunteti :lol: :lol: ).
Hai sa va explice mosul cum sta treaba....problema nu e in rem, mai corifeilor, ci in personam.Stati ca va traduc, nu va las asa....Adica problema nu e la sistem, ci la oamenii din sistem,mai savantilor!
Adica sunt convins ca si la voi se straduiesc profesorii sa predea,dar nu pot nici ei sa faca minuni.....vorba aia...cu cine sa stea de vorba ? cu unii care evalueaza facultatile de drept dupa cum miroase la toaleta a musetel si salvie?
Dom'ne, daca aveti boxe in tavan atunci nu mai am ce spune...asta e un argument zdrobitor...imi aduce aminte de un fermier american care instalase un super-sistem audio la vaci ca sa dea bietele necuvantatoare mai mult lapte.Din nefericire pentru el,a facut investitia fix degeaba deoarece de unde nu e,nu ai ce sa ceri....Aaaa.inca ceva..ce sa-ti fac eu, luciane, daca arati tu ca Quasimodo ( stiu ca stii cine este,dar ca sa nu riscam iaca niste hinturi :cocoasa,Notre-Dame...ee?? ceva...ceva?) si nu poti sa stai in banca la fel ca toti oamenii ?
You are missing my whole point ( bine ar fi ca asta sa fie singura chestie care sa va scape)... Eu va cred ca poate aveti scaune cu vibromasaj but that's not the issue.
Problema voastra nu e ca nu aveti ce invata la Titulescu, ci ca NU AVETI CU CE invata nici acolo si nici in orice alta parte.... Nu va faceti probleme ca nu ati auzi cursurile la noi....Tot degeaba le-ati auzi....
Voi nu ati inteles ce am vrut sa spun( ce surpriza! !..cine si-ar fi inchipuit? :lol: :lol: ). Let me spell it out for you : Nu am absolut nimic de impartit cu universitatea voastra ( apropo, "studentilor"...Titulescu e o universitate,nu o facultate) despre care nu e treaba mea sa imi dau cu parerea. Ceea ce am remarcat eu si mentin este ca sunteti niste LOSERS....Nu fiindca sunteti la Titulescu sau in alta parta.......nu....ar fi prea simplu sa abstractizam asa......ci pur si simplu pentru ca asa sunteti voi. Ca sunt si la stat unii fraieri nu schimba cu nimic situatia voastra....
Iar la intrebarea de ce am intrat pe forumul vostru ( o initiativa laudabila apropo....pacat ca se adreseaza unora care trag pe nas resturi organice+levantica si asteapta sa le rasara vreo idee).....pai intr-o seara eram mai deprimat fiindca ajunsese barilul de titei la 45USD si navigam in nestire pe net....si nu am putut sa ma abtin sa nu contribui la proceul vostru cognitiv(pe asta nu v-o mai traduc) :lol: :lol: Acuma ma bucur ca va simtiti importanti din cauza asta,dar sincer nu era cazul :lol: :lol:
Inca ceva :mai morpheus,mai,problema ta nu e de ce au intrat altii la stat.....te-ai gandit vreodata ....asa....macar putin de tot.....ca poate buba e la tine ca nu ai reusit sa obtii nici macar 59 de puncte din 100??Ia gandeste-te putin la ipoteza asta si dupa aia spune-mi cata baza mai pui pe ideile tale.... Lasa-i pe ceilalti ca au primit coli mai albe decat ale tale :!: :P :P Eu inteleg ca esti frustrat,insa asta nu e un motiv sa te ratoiesti la mine,mai bibicule :!: :!:
Cat despre Lucian ce sa zic...iti doresc sa obtii ce post vrea inimioara ta de dislexic ( nici pe asta nu v-o traduc :twisted: :evil: ),dar te sfatuiesc sa cauti si niste scuze bune intre timp deoarece exista o prezumtie ( in cazul tau juris et de jure) (hmmm...hai sa v-o traduc pe asta....adica prezumtie absoluta ,deci care nu admite proba contrara.....proba stiti ce este sper :!: :!: ) ca o sa ajungi un "mare" jurist,un adevarat landmark ( asta e un cuvant care incepe cu "r" ,se termina cu "eper" si nu mai are alte litere) in domeniu ...poate iti explica morpheus_loserus cum e cu teoria conspiratiei :twisted: :twisted: Nu de alta ,dar ai niste idei fix din putul gandirii. Eu cred ca dau aia basii prea tare si de la asta ti se trage :!: :!: Cu dusuri reci si Rudotel ai incercat :?: :?: Sau esti ceea ce se cheama natural born loser :?: :?: (asta inseamna "nascut aproape invingator" :P :P :P :P :P :P :P :P .....). Bafta mai :!: :!: :!:
costelush

Mesajde Ruxandra Luchian » Vin Oct 01, 2004 1:00 pm

...
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:34 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Vin Oct 01, 2004 1:33 pm

Costelush, nu o caut cu lumanarea, sunt mai evoluat, folosesc o lampa cu ultraviolete acum.

In pimul rand, incearca sa vezi daca stapanesti bine unii termeni inainte sa ii folosesti. Nu sunt atat de incult pe cat iti inchipui tu. Deh, se mai inseala omul.

Ca sa fiu la obiect, pentru tine corifeu inseamna savant, cel putin asa ai tradus. Iti spun eu ca termenul corifeu insemna conducatorul unui teatru antic grecesc sau conducator de cor, eventual om important, nicidecum savant. Poate doar in mintea ta.

Apoi, nu judec facultatile dupa cum miroase la baie insa am pretentia de la o facultate sa isi ingrijeasca macar toaleta. Nu spun sa fie uscatoare de maini insa am pretentia sa fie macar curat si sa existe un sapun cand vreau sa ma spal pe maini. Toaleta si modul in care este intretinuta spune multe multe despre orice institutie, fie ca e facultate, tribunal etc.

In momentul in care intru si vad dezastru imi dau seama cat de mult interes manifesta conducerea facultatii fata de conditiile in care invata studentii si implicit fata de acestia.

Cat despre sisteme audio formante sau banci nu stiu de care, asta nu conteaza asa mult. Totusi, pot sa iti spun ca la voi la stat am vazut niste banci deosebite, pline de opere de arta incognito. Asta e dovada culturii deosebite pe care o manifesta sau au manifestat-o unii dintre colegii tai.

Spui tu ca nu ai nici o treaba cu universitatea nostra, pai atunci de ce in al doilea post al tau te bateai cu pumnul in piept si spuneai ca tu inveti la facultatea de pe Kogalniceanu ? Eu zic ca asta nu avea nici o relevanta atat timp cat tu aveai treaba cu noi si nu cu universitatea.

Intradevar, nu am aptitudini telepatice sa imi dau seama la ce te gandesti tu atunci cand scrii un raspuns de 2 bani. E vina mea, trebuie sa recunosc.

Spui ca te plictiseai atunci cand ai intrat pe forum. Bine ca te plictiseai, nu e problema mea (apropo, a trecut de 50 $ barilul de titei) si pot sa iti garantez ca nu ai contribuit cu nimic la procesul meu cognitiv. Altfel spus, ce te face pe tine sa crezi ca printr-o fraza jignitoare ai expus un subiect interesant care sa ma puna pe ganduri ?

E plina tara asta si lumea de semidocti ca tine care au impresia ca intradevar sunt oameni de o cultura extraordinara si restul sunt niste inculti. Daca esti un om cu un intelect deosebit cum crezi tu, puteai sa propui o tema interesanta si fii sigur ca toti de aici iti raspundeau foarte frumos si civilizat.

Insa tu ai fost capabil doar sa jignesti niste persoane pe care nu le cunosteai. Si fara un motiv intemeiat, doar pentru ca tu, ma rog, te plictiseai. Puteai sa citesti o carte, sa cauti un site mai special (iti recomand rotten.com, iti taie imediat plictiseala), sa te uiti la un film etc., nu sa vii aici si sa ne jignesti absolut gratuit. Eventual poti sa vezi cu cat a mai crescut euro in raport cu dolarul canadian, pentru ca raportul dintre moneda unica si dolarul american il citesti dimineata cand iti bei cafeau, probabil, si te deprima in mod ingrozitor.

De aia m-am ratoit la tine mai neanderthalule ( presupun ca intelectul tau deosebit a inteles despre ce e vorba). Daca vrei sa fii respectat, respecta-i si tu pe ceilalti. Nu arunca insulte fara rost doar pentru ca te plictisesti. Asta demonstreaza ca esti un natural born retard (nascut pentru a fi geniu).

Cat despre examen, am reusit dor 51 de puncte si nu imi este rusine sa o spun. Poate ca tu ai fi facut 90 de puncte (cel mai mare punctaj obtinut fiind 85 de puncte). Daca invatam dexul fila cu fila probabil ca as fi reusit mai mult. Si poate daca stateam toata ziua in casa si toceam ca un apucat reuseam sa iau mai mult.

Dar decat sa tocesc in prostie si sa intru la o facultate plina de isteti ca tine, mai bine ca sunt la Titulescu. De fapt, mai degraba nu inavatam deloc si nu ma chinuiam atata sa intru la voi la stat. Nu se merita. Oricum nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa stiu un manual de economie fila cu fila si gramatica academiei ca sa pot studia dreptul. Sunt unele notiuni utile din aceste domenii insa detaliile sunt de prisos. Acelasi sistem idiot care se aplica peste tot in tara asta.

Nu sunt frustrat, sunt doar dezamagit. Am crezut ca macar aici nu functioneaza aranjamentele si pilele insa m-am inelat. Asta e tara in care traim si nu am ce sa fac. Poate vei schimba tu ceva si peste ani va spune lumea ca existenta ta a fost un turning point (tot un fel de reper) in istoria Romaniei. Iti doresc sa ajungi la fel de stralucit precum ilustrul nostru Bombonel, ai toate sansele.

Pace tie si tuturor celor ca tine. Daca viitoare cand te plictisesti cauta si tu pe net ce efecte are un difuzor de bas cu o frecventa de raspuns sub 20.000 hz si apoi incearca sa testezi asupra ta (nu de alta dar pari interesat de acest domeniu). Sau poti sa te conectezi la absolut cum a incercat Bivolaru, sunt sigur ca vei avea un succes nebun.

Incearca si tu sa ne ocolesti ca noi nu ne suparam, chiar ne faci o mare bucurie.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Vin Oct 01, 2004 1:53 pm

...
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:34 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde cornelush » Vin Oct 01, 2004 1:55 pm

Hai sa terminam cu circul asta.
1. Inlocuieste "corifeu" cu "fruntas" sau "conducator", ca astea sunt definitiile pe care le da dex-ul si te lamuresti.
2. Inveti gramatica si economie ca sa arati ca poti sa inveti, sa muncesti. Poti sa fii batut in cap, dar macar inseamna ca esti dispus sa lucrezi mai mult decat toti fraierii, daca iei EXAMENUL ala de admitere. Asta e amanuntul pe care il uitati voi. 51 de puncte?! Jenant!!!! Apropo, stii ca Bombonel a fost sef de promotie la Drept?
3. Voi sa fiti sanatosi! Va recomand, pe langa smirna si salvie, si niste eucalipt, sa aveti pielea mai fina! :twisted: :twisted: :twisted:
OVER AND OUT! De mine nu mai auziti, si sper ca nici eu de voi...
cornelush
Baby Student
Baby Student

Mesajde cornelush » Vin Oct 01, 2004 1:57 pm

PS: cornelush nu e tot aia cu costelush, asa cum se pare ca o anumita tipa putin inteligenta n-a observat. Zi mersi ca nu te fac proasta!
cornelush
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Vin Oct 01, 2004 2:00 pm

...
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:35 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Vin Oct 01, 2004 2:03 pm

....
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:35 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde Lucian » Vin Oct 01, 2004 4:15 pm

Baietasul asta a venit si el acum de la fundul vacii.
Asta cand se duce acasa face ca in bancul cu bula intors din armata. Bula a dat cu grenada in wc si acolo era mamitzica lui.
Va dati seama cand se duce asta acasa ce incepe sa le spuna la tzarani faze cu dreptul si fel de fel de cuvinte invatate din DEX.

La ei pe fiecare banca sta inscriptionat : "LIFE SUCKS"
Ce sa faci asta e unul dintre acei pletosi nespalati de ani de zile care abia la ultimul dush a descoperit batranul tricou cu Metalica si se simte mai curat. Astfel baiatul navigheaza pe net. Apropo de navigat NU MAI STROPI TASTATURA AIA CU APA CA SE STRICA (deh surful asta )

In final bai MELTENE ce sa iti zic distractie placuta cand vei conduce si tu carutza la tine la tzara.
Apropo de ce te interesa pretul petrolului ? Poate ca sa vezi daca e rentabil totusi sa mergi cu autobuzul ? Sau poate ca MELTEANUL nostru a gasit in gradina casei (la tzara evident) niste balegar si crede ca pe undeva pe sub acel balegar este vreun ZACAMANT de titei.

Vai vai vai tinere. Hai vezi de treaba ta si apropo cred ca ai uitat dupa 100, 101 sa SCHIMBI MANA LACHE
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Sâm Oct 02, 2004 4:18 pm

...
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Sâm Oct 02, 2004 4:52 pm

Cornelush, Cotelush, tot acolo e...acelasi nivel de inteligenta (prostie). Lasa-ma cu definitiile din Dex, eu ti-am spus ce ai tradus tu, si ai tradus ,,savantilor,,. Imi este lene sa fac quote acuma, citeste singur postul tau.

Nu demonstrez ca pot studia dreptul tocind ca un apucat. Toceala nu este solutia ideala si conteaza mai putin in raport cu capacitatea unei persoane de a intui, intelege, aplica, dezvolta, solutiona, diversifica etc. o problema de drept.

Pe mine nu ma ajuta cu nimic faptul ca stiu pe de rost Codul Penal daca in fata unui simplu caz ma blochez si nu ii pot face pe loc o incadrare juridica.

Altfelspus, degeaba stiu pe de rost un articol de lege daca eu nu il inteleg. Siin momentul in care l-am inteles l-m si memorat fara sa il citesc de 10 ori pe de rost. Aici nu e ca la scoala unde inveti poezia si o spui in fata doamnei invatatoare.

Bombonel ca si multi alti retardati, hoti, animale si mari politicieni sau oameni ,,de baza,, ai societatii noastre au fost sefi de promotie la terminarea facultatii.

Asta imi demonstreaza pentru a mia oara calitatea invatamantului nostru. Pai este admisibil ca un sef de promotie la facultatea de drept sa ajunga cel mai mare corupt, mincinos si libidinos porc din tara asta? Uita-te putin la figura lui si spune-mi ce vezi. Uita-te ce figuri are fisu in cap, ca a dat bacul anul asta. L-am vazut de 10 ori in saptamana cu bacul la televizor de parca a ajuns cine stie ce etalon pentru elevii de liceu.

Pe langa asta sa nu mai vorbim despre ouale lui si vila de la Cornu. Oricum, daca tu mi-l dai exemplu pozitiv pe Bombonel e clar ca esti un natural born retard mai mare decat imi inchipuiam eu.

Pentru peiele catifelata si un par matasos si plin de viata ca al Mihaelei Radulescu iti recomand polizorul unghiular si un tratament revitalizator cu smirghel.

PS. Lasaneeee Lasaneeeeeeee !
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde costelush » Dum Oct 03, 2004 3:09 am

Va las....dupa ce va mai zic vreo doua-trei precizari :
-mai,morpheus mai, nu se scrie "inseala",ci "insala"....si nici "intradevar", ci ce pune o cratima( un fel de liniuta pentru tine), dar iti las tie fiorul intelectual de a descoperi unde. Se vede, mai baiatule, ca nu ai intrat la facultate. Eu zic sa te apleci mai intai asupra unor chestii simple, gen "Ana are mere" si dupa aia sa vezi in ce raporturi juridice (if any) este Ana cu restul lumii.
-in al doilea rand, mai "studentule"...felicitari ca ai gasit forma de singular de la "corifei" ca sa o cauti in dictionar (sincer mi se pare mult peste posibilitatile unuia care obtine 51 de puncte la o admitere si in loc sa isi caute o punga pe care sa o poarte pe cap se ratoieste la altii,dar let's not get into that again...). Revenind la problema ta: unde m-am gandit ca nu o sa ma intelegeti ,v-am tradus :lol: :lol: De asta v-am si tradus "in rem" si "in personam" .Daca tu ai inteles ca v-am tradus "corifei" prin "savanti" ajung sa imi pun serioase intrebari cum ai promovat tu 12 clase si un bacalaureat si incep sa mi se para cele 51 de punctulete amarate ale tale o adevarata performanta. Mai baiatule,mai...lasand la o parte ca nu stii ce inseamna un cuvant relativ comun, mi se pare mai grav sa nu iti dai seama ca fraza urmatoare continea ALT APELATIV ("savanti")si NICIDECUM o traducere a primului ("corifei") ( unde am crezut ca nu sunteti in stare sa pricepeti v-am tradus, DAR NICI PRIN CAP NU MI-A TRECUT CA NU SUNTETI MACAR IN STARE SA RECUNOASTETI CE ANUME ESTE TRADUCERE SI CE NU :( :( :( :( ....se pare ca v-am supraevaluat ). Mult succes cu interpretarea normelor penale,dar pana sa cauti valoarea sociala ocrotita iti recomand sa cauti subiectul si predicatul propozitiei.
-stii de ce ai luat tu ,mai baiatule, doar 51 de puncte? ( un prim raspuns ar fi ca de mai mult nu ai fost in stare ).Eu cred ca ai vrut sa iei cate un punct pentru fiecare carte pe care ai citit-o la viata ta........si cum pachetul de carti de joc are doar 52 de carti ,cred ca asta era targetul tau,dar probabil te-ai inecat (pun pariu ca tu ai fi scris "innecat") ca tiganul la mal.
-iar dl. Adrian Nastase e pana una-alta fost ministru de externe,fost presedinte al Camerei Deputatilor,cercetator stiintific, presedinte de partid,prim-ministru si profesor de drept. Tie iti doresc sa ajungi macar cenzor la asociatia de locatari si tot ar fi o performanta.
-acum pentru Ruxandra Something : mai draguta,mai....ia vezi-ti tu de pachetele tale de grasime si vezi poate gasesti o pluta sa te intorci inapoi la tine acasa pe Dunare. Ti-as recomanda sa lasi dreptul pentru altii si sa te apuci de caiac-canoe la tine acasa,dar tie iti trebuie barca de fibra de carbon sa nu se scufunde.
-Luciane,tu esti cantitate neglijabila. Singurul lucru folositor pe care ai putea sa il faci ar fi sa donezi organe. Uite o problema de drept pentru tine : partile corpului omenesc sunt caracterizate prin ceea ce se cheama inaccesibilitate materiala la schimb. Dar conform tezei "cogito ergo sum" tu nu existi..Deci daca iti faci carnet de donator ce se va intampla :doctorul va preleva -mortiis causa- creierul tau sau isi va apropria prin ocupatiune o res nullius? (rugati si voi un profesor sa va traduca fiindca eu efectiv va desconsider total)
-acum hai sa va zic ceva pe intelesul vostru: care mai da reply la mesajul meu este cel mai mare loser ( eu pariez pe morpheus 51 de eurocenti ).
costelush
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Dum Oct 03, 2004 5:31 am

Costelush tata, vezi, nu ma pot abtine sa nu iti dau un reply. Altfel spus, eu macar ti-am lasat dreptul la replica, tu nici macar atat nu binevoiesti?

Vezi tu, sunt multe cuvinte in limba asta romana care au forme diferite. Astfel inseala sau insala au acelasi sens in vorbirea comuna si apar ambele forme. Unele forme sunt admise si altele nu ( voi reveni asupra acestui aspect in cele ce urmeaza ). Problema este ca lumea foloseste ambele forme, aleatoriu si atunci se creeaza confuzii. De aceea, daca esti istet nu te apuci sa faci gargara pe aceste aspecte.

Cand cineva zice advocat in loc de avocat e intradevar o greseala insa faptul ca folosesc inseala nu mi se pare o mare greseala. Limba evolueaza si apar forme noi etc. La intr-adevar e greseala mea si o recunosc insa se datoreaza tot acestui aspect pentru ca este mult mai comod sa scrii intradevar legat si tendinta fiecarei limbi este de simplificare.

Oare de ce nu mai vorbim aceeasi limba ca acum 50 de ani sa spunem????

Referitor la cuvantul corifeu pentru care m-am luat eu de tine. L-ai folosit intr-o expresie cu inca 2 sintagme mai rar intalnite. Era logic sa presupun ca tu ai tradus toata fraza si nu doar 2 cuvinte din ea inlocuindu-l pe al 3-lea cu altul. Ti-am spus-o si ti-o repet, nu am puteri telepatice sa stiu ce schimbi tu si cum. Iar corifeu nu este un cuvant comun, eu nu l-am auzit in 4 ani de liceu, ca am auzit eu de el din alte surse este altceva insa nu apare deloc in vorbirea comuna. Poate in facultate e altceva insa deocamdata eu nici nu am inceput-o.

Revenind la limba noastra draga, aceste aberatii lingvistice, ca sa nu le spun altfel, au constituit baza a 25 de intrebari la admitere la drept. Nu sunt dictionar ambulant si nu cunosc toate cuvinetele limbii romane. Unele dintre ele le-am recunoscut iar altele nu.

Si in momentul in care ti se dau 7 cuvinte din care stii 5 sau 6 si trebuie sa le oraganizezi in diferite grupe etc. lucrurile se complica si chiar profesorii gresesc. De aceea pe mine nu ma deranjeaza rezultatul de 51 de puncte.

Sa punem altfel situatia, mai pe intelesul tau: anul acesta cel mai bun rezultat la admitere la stat a fost de 85/100 puncte. Din 1000 de oameni cel mai bun a luat 85 de puncte. Poti sa iti dai seama si singur care a fost gradul de dificultate al subiectelor.

Un alt aspect interesant si demn de luat in seama, faptul ca au fost 75 de intrebari la gramatica si doar 25 la economie. Nimeni nu ne-a anuntat acest lucru, peste tot se vorbea de 50-50.

Ei, avand in vedere cele de mai sus eu ma simt bine cu cele 51 de puncte ale mele si nu imi este rusine cu rezultatul meu. Mai sunt si alti factori care au contribuit la rezultatul asta dar mai putini importanti.

Deci nu mai comenta degeaba pentru ca lucrurile nu stau la fel ca acum 2-3 ani, s-au inrautatit ca sa spun asa si oricum, acele subiecte mi se par niste aberatii cu A mare.

Deci, sa lasam problemele astea de limbaj si citatele din latina tocite pe de rost in timpul facultatii, pana si eu stiu cateva din timpul liceului si sa revenim la alta problema.

Tu imi spui mie de realizarile lui Nastase? Aveam totusi pretentii la tine. Observ ca pe tine chiar te intereseaza persoana lui din moment ce stii pe de rost toate functiile pe care porcul asta libidinos le-a ocupat dupa 90.

Pai bine mai Costelush, tu pe asta l-ai gasit de exemplu? Voi ce dracu faceti acolo la facultatea voastra, ii sutdiata viata si opera lui Nastase? Propun sa-i faceti si o statuie in fata facultatii pentru ca este un om de o inteligenta si un rafinament iesite din comun nu?

Cand a fost mai bombonel cercetator stiintific? Ce a studiat el, reproducerea gainilor si sporirea productiei din ferma lui de la Cornu????

Daca mai vii cu exemple dinastea chiar ca nu iti mai raspund la mesaje. Eventual poti sa imi povestesti si despre Vadim, ca este la fel de genial ca Bombonel, insa exceleaza mai ales in domeniul paranormalului ( a spus recent ca vor dusmanii sa il omoare ).

Eu propun sa iti faci o rama de aur la comanda, sa pui poza lui Bombonel in aceasta rama si seara cand te culci sa meditezi la realizarile lui marete.

Referitor la urmatorul reply pe care o sa il dai, pentru ca nici tu nu o sa te poti abtine si eu nu-ti iau dreptul la replica, incearca sa aduci un argument interesant si demn de luat in discutie pentru ca m-am plictisit deja de corfieu, admitere la drept si Bombonel, ceva nou ca sa mearga treaba bine si am si sa nu ma plictisesc.

Intre timp, sa-mi spui si mie cat mai e barilul de titei ca nu mai sunt la curent cu stirile si sunt sigur ca te plictisesti.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Drept