Anna92 scrie:buna.. la examen la isdr se poate copia?.. adica dk poti sa intrbi umpic cu bun simt un coleg ?.. nu copiat popriu zis.. si la management ?
Nu se poate si este foarte bine asa. Te sfatuiesc ca la examene sa te intrebi pe tine insati si sa apelezi la propria memorie si la propriile cunostinte acumulate. Daca o sa iei o nota mare care nu reflecta deloc cunostintele acumulate crezi ca vei obtine ceva? Importante nu sunt notele si nici diploma. Sunt atatea fabrici de diplome in tara. O sa conteaza ceea ce ai in cap cand un angajator iti va cere sa indpelinesti o sarcina. Atunci nimeni nu va avea rabdare pentru ca tu sa consulti cartea, lucru care trebuia facut in facultate. Mai mult decat atat te vor intreba la ce universitate ai terminat si o sa-si formeze o parare proasta despre respectiva institutie de invatamant generalizand eticheta la toti absolventii ei. E bine? Eu spun ca nu. Mereu am stat si m-am intrebat cum ar fi daca la toate universitatile din tara, inclusiv la noi, s-ar monta camere de luat vederi in salile de examinare, ca la Bacalaureat. Oare cate persoane ar mai absolvi o facultate intr-un an?
Spor la invatat si succes la examene!