Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
slivioana scrie:Hello everybody. Sunt Ioana si m-am inscris la drept anul 1 idd. mai este cineva la idd. O zi buna in continuare
NTS scrie:Salutare colegi :P sunt tot boboc si stau in camin la etajul 4 :) poate facem o petrecere in camin de inceput :)
aLINAK scrie:si spre surprinderea mea cica facultatea NU accepta diploma de bac in original,trebuie facuta copie legalizata....nu am mai auzit in viata mea de asa cva;invers e posibil....adica sa nu accepte copia si sa se ceara originalul dar deh normalul devine incet incet anormal si invers:)
Laurentiu19 scrie:NTS scrie:Salutare colegi :P sunt tot boboc si stau in camin la etajul 4 :) poate facem o petrecere in camin de inceput :)
Bine ai venit ! Sigur ca vom face bobocelule! Cu bericica sau cu apa plata?
DarkPrince scrie:aLINAK scrie:si spre surprinderea mea cica facultatea NU accepta diploma de bac in original,trebuie facuta copie legalizata....nu am mai auzit in viata mea de asa cva;invers e posibil....adica sa nu accepte copia si sa se ceara originalul dar deh normalul devine incet incet anormal si invers:)
Cine ti-a spus chestia asta? Anul trecut ni s-a spus sa aducem diplomele de bacalaureat in original pana la data "n" (in timpul anului) ca altfel ne vor fi anulate notele sau ceva de genul. Ma indoiesc ca s-au sucit brusc si ca "nu accepta" diplome de bacalureat in original, asta chiar ca e ceva unic. :))
kidoleena scrie:Scz,eu's la finante :P
la noi e 3
Ada scrie:Festivitatea de deschidere a anului universitar 2009/2010 va avea loc Luni, 5 octombrie 2009, orele 9,30 ĂŽn Amfiteatrul 1 (parter).
Incepând cu orele 10, studenĹŁii vor fi repartizaĹŁi pe facultÄĹŁi:
- Facultatea de Drept , amf. 1(parter);
- Facultatea de StiinĹŁe Economice , amf.2 (etajul I);
- Facultatea de Stiinte Sociale si Administrative , amf.6 (etajul II).
Cursurile vor ĂŽncepe marĹŁi, 6 octombrie a.c., conform orarului afiĹat de fiecare facultate, pe ani de studii, la aviziere (vineri, 2 octombrie a.c.).
Seminariile se vor desfÄĹura ĂŽncepând cu urmÄtoarea sÄptÄmânÄ, respectiv din data de 12 octombrie a.c.
StudenĹŁii de la master vor ĂŽncepe cursurile ĂŽn sÄptÄmâna 19 - 23 octombrie a.c
Natasha scrie:Hey bobocei!
Ma gandeam ca v-ar fy de folos cateva pareri ale unei studente de anul 2 legate de profi,examene,cursuri si-asa mai departe.
Nu va speriati,nu e asa greu precum pare si precum suna!
-In primul an aveti mare grija la TGD si Drept roman(primul sem) si I.S.D.R(Al 2-lea sem).La materiile astea au fost cele mai multe restante si e destul de greu de promovat daca nu citesti.Sa zicem doar ca nu prea ai cum sa copiezi.
Restul materiilor- incercati sa va faceti prezente la seminarii 50% din totalul orelor de seminar.La examen nu e greu.
La economie- Nu stiu de ce au fost o gramada cu restante pentru ca examenul este extrem de usor.Ai toata materia si ti se zic posibilele subiecte dinainte deci nu prea e cu probleme.
Daca nu aveti timp sa mergeti la cursuri,incercati sa mergeti la seminarii.Se spune ca nu prea s-a tinut cont de prezenta dar nu e chiar asa.In general se tine cont,exceptand TGD-ul si dr constitutional.
La drept roman si sport nu te baga in examen daca nu ai peste 50% din prezente.Cu sportul nu e o problema deoarece se fac si recuperari.La economie daca ai prezente primesti un punct (mi se pare) la examen.Si daca ai toate temele(niste grile) primesti nu stiu cate alte puncte.Stiu doar ca poti lua +3 la nota daca te tii cat de cat de economie-prezenta+teme.Nu va asculta asa ca nu o sa aveti probleme de invatat.
La drept roman asculta si pune note ora de ora aleatoriu.Daca ai note peste 7 mi se pare...primesti nu stiu cate puncte la examen.Conditia este ca lucrarea ta sa aiba peste 5.N-o sa te salte nimeni de la 3 la 6 chit ca ai puncte de la seminarii.
La civil si constitutional o sa dati din cand in cand lucrari.Nu prea tin minte sa se fii tinut cont de note,oricum nimeni nu prea-si invata :))
Despre profesori nu am multe lucruri de zis.(nu prea am fost la cursuri).Stiu doar ca proful de roman(Molcut) este extrem de exigent.La fel si seminarista.
La civil,economie,constitutional,sport si engleza sunt super de treaba si aveti ce discuta.
V-am zis de materiile din semestrul 1 pentru ca banuiesc ca asta va intereseaza.MI-ar fy placut si mie cand eram boboaca sa-mi fy scris cineva despre ce ma asteapta.
Legat de restante: Inca nu e cazul dar va zic... exista sesiune de restante unde nu platesti restantele.Apoi urmeaza sesiune de reexaminari unde e 1 milion restanta. si daca treci in anul urmator cu restanta e 7 milioane restanta in cazul in care nu ai mai mult de 3.Daca ai mai mult de 3 platesti taxa din nou sau poate chiar mai mult.Nu prea se tine cont de credite ,e alandala tot,dupa parerea mea.
Secretara pt anu 1 e prietenoasa dar sa nu care cumva sa va treziti ca v-a spus ca aveti 7 la un examen si de fapt aveti 3:)) Nu va bazati doar pe o sursa si incercati sa culegeti informatia din diferite parti.
Va doresc succes in noul an:)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori