Drept Colegi noi 2009-2010

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Mesajde aLINAK » Vin Sep 25, 2009 12:43 pm

da,aveti dreptate in leg cu diploma...doar ca mi s-a parut ciudat;))
aLINAK
Student
Student

Mesajde andreea_2009 » Sâm Sep 26, 2009 5:41 pm

slivioana scrie:Hello everybody. Sunt Ioana si m-am inscris la drept anul 1 idd. mai este cineva la idd. O zi buna in continuare :flower:

buna ioana!eu sunt Andreea,Se pare ca vom fi colege,si eu sunt anul I ,Drept,IDD. Id-ul meu este angef87 ,daca vrei sa vorbim pe mess.O zi frumoasa si tie! :bounce:
andreea_2009
Baby Student
Baby Student

Mesajde Laurentiu19 » Dum Sep 27, 2009 10:56 pm

NTS scrie:Salutare colegi :P sunt tot boboc si stau in camin la etajul 4 :) poate facem o petrecere in camin de inceput :)

Bine ai venit ! Sigur ca vom face bobocelule :cheers: ! Cu bericica sau cu apa plata? :cheers:
Laurentiu19
Baby Student
Baby Student

Mesajde DarkPrince » Lun Sep 28, 2009 1:01 am

aLINAK scrie:si spre surprinderea mea cica facultatea NU accepta diploma de bac in original,trebuie facuta copie legalizata....nu am mai auzit in viata mea de asa cva;invers e posibil....adica sa nu accepte copia si sa se ceara originalul dar deh normalul devine incet incet anormal si invers:)

Cine ti-a spus chestia asta? Anul trecut ni s-a spus sa aducem diplomele de bacalaureat in original pana la data "n" (in timpul anului) ca altfel ne vor fi anulate notele sau ceva de genul. Ma indoiesc ca s-au sucit brusc si ca "nu accepta" diplome de bacalureat in original, asta chiar ca e ceva unic. :))
DarkPrince
Baby Student
Baby Student

Mesajde cosmii » Lun Sep 28, 2009 11:55 am

Laurentiu19 scrie:
NTS scrie:Salutare colegi :P sunt tot boboc si stau in camin la etajul 4 :) poate facem o petrecere in camin de inceput :)

Bine ai venit ! Sigur ca vom face bobocelule :cheers: ! Cu bericica sau cu apa plata? :cheers:

Cred k apa plata e pentru after party nu ?
cosmii
Baby Student
Baby Student

Mesajde mickey » Lun Sep 28, 2009 12:40 pm

inkepem facultatea luni 5 octombrie :bounce:
ne vedem atunki :wav: :wav: :wav: :wav:
MICKEY
mickey
Student
Student

Mesajde mickey » Lun Sep 28, 2009 12:41 pm

mickey scrie:inkepem facultatea luni 5 octombrie :bounce:
ne vedem atunki :wav: :wav: :wav: :wav:

la ora 9:30
MICKEY
mickey
Student
Student

Mesajde aLINAK » Lun Sep 28, 2009 2:09 pm

DarkPrince scrie:
aLINAK scrie:si spre surprinderea mea cica facultatea NU accepta diploma de bac in original,trebuie facuta copie legalizata....nu am mai auzit in viata mea de asa cva;invers e posibil....adica sa nu accepte copia si sa se ceara originalul dar deh normalul devine incet incet anormal si invers:)

Cine ti-a spus chestia asta? Anul trecut ni s-a spus sa aducem diplomele de bacalaureat in original pana la data "n" (in timpul anului) ca altfel ne vor fi anulate notele sau ceva de genul. Ma indoiesc ca s-au sucit brusc si ca "nu accepta" diplome de bacalureat in original, asta chiar ca e ceva unic. :))

exact asta am spus si eu,ca e cva unic:)mi-a spus secretara ;))cert e ca nu mi-a acceptat diploma si mi-a zis sa fac copie legalizata....nu e ceva rau,doar ciudat.
aLINAK
Student
Student

Mesajde raduu » Lun Sep 28, 2009 6:50 pm

del
Ultima oară modificat de raduu pe Mie Feb 03, 2010 7:23 pm, modificat 1 dată în total.
raduu
Baby Student
Baby Student

Mesajde seth » Mar Sep 29, 2009 10:09 am

deci pana la urma se mai face ceva pe 1 oct, sau venim direct pe 5?
seth
Baby Student
Baby Student

Mesajde sam » Mar Sep 29, 2009 10:14 am

salut si eu sunt boboak la drept.deci knd incepem fac?pe site cik luni.
sam
Baby Student
Baby Student

Deschiderea

Mesajde Ada » Mar Sep 29, 2009 10:14 am

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2009/2010 va avea loc Luni, 5 octombrie 2009, orele 9,30 ĂŽn Amfiteatrul 1 (parter).
Incepând cu orele 10, studenţii vor fi repartizaţi pe facultăţi:
- Facultatea de Drept , amf. 1(parter);
- Facultatea de StiinĹŁe Economice , amf.2 (etajul I);
- Facultatea de Stiinte Sociale si Administrative , amf.6 (etajul II).
Cursurile vor începe marţi, 6 octombrie a.c., conform orarului afişat de fiecare facultate, pe ani de studii, la aviziere (vineri, 2 octombrie a.c.).
Seminariile se vor desfăşura începând cu următoarea săptămână, respectiv din data de 12 octombrie a.c.
Studenţii de la master vor Începe cursurile În săptămâna 19 - 23 octombrie a.c
Ada
Student
Student

Mesajde sam » Mar Sep 29, 2009 10:28 am

ms.ce tare toate fac incep pe 1 si noi pe5
sam
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ada » Mar Sep 29, 2009 10:33 am

kidoleena scrie:Scz,eu's la finante :P
la noi e 3

Data de 9 Oct e valabila pt toate facultatile...din cate stiu eu Finante tine de Stiinte Economice...3 Oct e data de anul trecut...;) Verifica site-ul...Taxe 2009-2010...Dak nu ma crezi...;)
Ada
Student
Student

Re: Deschiderea

Mesajde mickey » Mar Sep 29, 2009 10:43 am

Ada scrie:Festivitatea de deschidere a anului universitar 2009/2010 va avea loc Luni, 5 octombrie 2009, orele 9,30 ĂŽn Amfiteatrul 1 (parter).
Cursurile vor începe marţi, 6 octombrie a.c., conform orarului afişat de fiecare facultate, pe ani de studii, la aviziere (vineri, 2 octombrie a.c.).
Seminariile se vor desfăşura începând cu următoarea săptămână, respectiv din data de 12 octombrie a.c.
Studenţii de la master vor Începe cursurile În săptămâna 19 - 23 octombrie a.c

multumim pentru informatii:* :bounce:
MICKEY
mickey
Student
Student

Mesajde mickey » Mar Sep 29, 2009 10:45 am

ma bukur ca s-au afisat si pe site;))
MICKEY
mickey
Student
Student

Mesajde blue eyes » Mar Sep 29, 2009 7:09 pm

buna tuturor:flower:

cine mai e boboc la drept ....idd?
blue eyes
Baby Student
Baby Student

deci ne intalnim pe 5 la fac? haideti sambata undeva

Mesajde mister.mihai » Mar Sep 29, 2009 7:58 pm

sa ne cunoastem la o cafenea colegii
mister.mihai
Baby Student
Baby Student

stiri

Mesajde mister.mihai » Mar Sep 29, 2009 11:05 pm

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2009/2010 va avea loc Luni, 5 octombrie 2009, orele 9,30 ĂŽn Amfiteatrul 1 (parter).

mister.mihai
Baby Student
Baby Student

SALUTARE TUTUROR !

Mesajde CRISTY_2009 » Mie Sep 30, 2009 9:25 am

:bounce: TOCMAI AM VORBIT LA SECRETARIAT. PENTRU CEI INSCRISI LA DREPT (IDD) ANUL UNIVERSITAR INCEPE PE DATA DE 05 OCTOMBRIE 2009 ORA 09:30.
BAFTA TUTUROR !!! :bounce:
CRISTY_2009
Baby Student
Baby Student

bobocel :X

Mesajde udrea ruxandra » Mie Sep 30, 2009 11:30 am

si eu sunt bobocel:X :alien: dar mai sunt la o facultate (dezamagita fiind de universitatea bucuresti am venit la titulescu ) sper sa fac fata cu doua :-< am inteles ca nu e deloc usurel nici aici :bom: abia ast sa va cunosc :d pentru cei care s-au inscris tot la drept,anul 1,va astept pe mess ruxandra_elena_udrea@yahoo.com
udrea ruxandra
Baby Student
Baby Student

Mesajde slivioana » Mie Sep 30, 2009 12:37 pm

BAFTA tuturor colegilor zi si idd de la drept in noul an :compress:
slivioana
Baby Student
Baby Student

Cateva lamuriri

Mesajde Natasha » Mie Sep 30, 2009 7:18 pm

Hey bobocei!
Ma gandeam ca v-ar fy de folos cateva pareri ale unei studente de anul 2 legate de profi,examene,cursuri si-asa mai departe.
Nu va speriati,nu e asa greu precum pare si precum suna!
-In primul an aveti mare grija la TGD si Drept roman(primul sem) si I.S.D.R(Al 2-lea sem).La materiile astea au fost cele mai multe restante si e destul de greu de promovat daca nu citesti.Sa zicem doar ca nu prea ai cum sa copiezi.
Restul materiilor- incercati sa va faceti prezente la seminarii 50% din totalul orelor de seminar.La examen nu e greu.
La economie- Nu stiu de ce au fost o gramada cu restante pentru ca examenul este extrem de usor.Ai toata materia si ti se zic posibilele subiecte dinainte deci nu prea e cu probleme.
Daca nu aveti timp sa mergeti la cursuri,incercati sa mergeti la seminarii.Se spune ca nu prea s-a tinut cont de prezenta dar nu e chiar asa.In general se tine cont,exceptand TGD-ul si dr constitutional.
La drept roman si sport nu te baga in examen daca nu ai peste 50% din prezente.Cu sportul nu e o problema deoarece se fac si recuperari.La economie daca ai prezente primesti un punct (mi se pare) la examen.Si daca ai toate temele(niste grile) primesti nu stiu cate alte puncte.Stiu doar ca poti lua +3 la nota daca te tii cat de cat de economie-prezenta+teme.Nu va asculta asa ca nu o sa aveti probleme de invatat.
La drept roman asculta si pune note ora de ora aleatoriu.Daca ai note peste 7 mi se pare...primesti nu stiu cate puncte la examen.Conditia este ca lucrarea ta sa aiba peste 5.N-o sa te salte nimeni de la 3 la 6 chit ca ai puncte de la seminarii.
La civil si constitutional o sa dati din cand in cand lucrari.Nu prea tin minte sa se fii tinut cont de note,oricum nimeni nu prea-si invata :))
Despre profesori nu am multe lucruri de zis.(nu prea am fost la cursuri).Stiu doar ca proful de roman(Molcut) este extrem de exigent.La fel si seminarista.
La civil,economie,constitutional,sport si engleza sunt super de treaba si aveti ce discuta.
V-am zis de materiile din semestrul 1 pentru ca banuiesc ca asta va intereseaza.MI-ar fy placut si mie cand eram boboaca sa-mi fy scris cineva despre ce ma asteapta.
Legat de restante: Inca nu e cazul dar va zic... exista sesiune de restante unde nu platesti restantele.Apoi urmeaza sesiune de reexaminari unde e 1 milion restanta. si daca treci in anul urmator cu restanta e 7 milioane restanta in cazul in care nu ai mai mult de 3.Daca ai mai mult de 3 platesti taxa din nou sau poate chiar mai mult.Nu prea se tine cont de credite ,e alandala tot,dupa parerea mea.
Secretara pt anu 1 e prietenoasa dar sa nu care cumva sa va treziti ca v-a spus ca aveti 7 la un examen si de fapt aveti 3:)) Nu va bazati doar pe o sursa si incercati sa culegeti informatia din diferite parti.
Va doresc succes in noul an:)
Natasha
Baby Student
Baby Student

Re: Cateva lamuriri

Mesajde mickey » Mie Sep 30, 2009 7:33 pm

Natasha scrie:Hey bobocei!
Ma gandeam ca v-ar fy de folos cateva pareri ale unei studente de anul 2 legate de profi,examene,cursuri si-asa mai departe.
Nu va speriati,nu e asa greu precum pare si precum suna!
-In primul an aveti mare grija la TGD si Drept roman(primul sem) si I.S.D.R(Al 2-lea sem).La materiile astea au fost cele mai multe restante si e destul de greu de promovat daca nu citesti.Sa zicem doar ca nu prea ai cum sa copiezi.
Restul materiilor- incercati sa va faceti prezente la seminarii 50% din totalul orelor de seminar.La examen nu e greu.
La economie- Nu stiu de ce au fost o gramada cu restante pentru ca examenul este extrem de usor.Ai toata materia si ti se zic posibilele subiecte dinainte deci nu prea e cu probleme.
Daca nu aveti timp sa mergeti la cursuri,incercati sa mergeti la seminarii.Se spune ca nu prea s-a tinut cont de prezenta dar nu e chiar asa.In general se tine cont,exceptand TGD-ul si dr constitutional.
La drept roman si sport nu te baga in examen daca nu ai peste 50% din prezente.Cu sportul nu e o problema deoarece se fac si recuperari.La economie daca ai prezente primesti un punct (mi se pare) la examen.Si daca ai toate temele(niste grile) primesti nu stiu cate alte puncte.Stiu doar ca poti lua +3 la nota daca te tii cat de cat de economie-prezenta+teme.Nu va asculta asa ca nu o sa aveti probleme de invatat.
La drept roman asculta si pune note ora de ora aleatoriu.Daca ai note peste 7 mi se pare...primesti nu stiu cate puncte la examen.Conditia este ca lucrarea ta sa aiba peste 5.N-o sa te salte nimeni de la 3 la 6 chit ca ai puncte de la seminarii.
La civil si constitutional o sa dati din cand in cand lucrari.Nu prea tin minte sa se fii tinut cont de note,oricum nimeni nu prea-si invata :))
Despre profesori nu am multe lucruri de zis.(nu prea am fost la cursuri).Stiu doar ca proful de roman(Molcut) este extrem de exigent.La fel si seminarista.
La civil,economie,constitutional,sport si engleza sunt super de treaba si aveti ce discuta.
V-am zis de materiile din semestrul 1 pentru ca banuiesc ca asta va intereseaza.MI-ar fy placut si mie cand eram boboaca sa-mi fy scris cineva despre ce ma asteapta.
Legat de restante: Inca nu e cazul dar va zic... exista sesiune de restante unde nu platesti restantele.Apoi urmeaza sesiune de reexaminari unde e 1 milion restanta. si daca treci in anul urmator cu restanta e 7 milioane restanta in cazul in care nu ai mai mult de 3.Daca ai mai mult de 3 platesti taxa din nou sau poate chiar mai mult.Nu prea se tine cont de credite ,e alandala tot,dupa parerea mea.
Secretara pt anu 1 e prietenoasa dar sa nu care cumva sa va treziti ca v-a spus ca aveti 7 la un examen si de fapt aveti 3:)) Nu va bazati doar pe o sursa si incercati sa culegeti informatia din diferite parti.
Va doresc succes in noul an:)

multumim frumos pentru informatii :bounce: :bounce: :compress: :compress: :compress:
MICKEY
mickey
Student
Student

Mesajde aLINAK » Mie Sep 30, 2009 9:29 pm

intr-adevar utile sfaturile tale ,Natasha.Multumim frumos!
aLINAK
Student
Student

??

Mesajde udrea ruxandra » Mie Sep 30, 2009 9:39 pm

natasha....iti multumim pt sfaturi,pareri....informatii...dar nu cred ca e adev treaba cu 7 mil restanta dupa un an pe altul :| am multi prieteni in titulescu si esti prima de la care aud asta:|
udrea ruxandra
Baby Student
Baby Student

lamuriri

Mesajde Natasha » Mie Sep 30, 2009 11:27 pm

inseamna ca esti prost informata.Eu am dat reexaminari acum,am fost la secretariat,am intrebat cat costa o restanta in iarna,asta mi s-a spus.In plus,cunosc persoane care sunt in anul 2 trec in anul 3 care au platit aceeasi suma pentru rr-uri ca sa poata trece in anul urmator.Crede-ma,asa e:)
Natasha
Baby Student
Baby Student

Mesajde udrea ruxandra » Joi Oct 01, 2009 9:11 am

pfoai ...ms natasha...inseamna ca e naspa...adica ajungi sa platesti taxe mai mari si mai multe ca la universitate ...( unde restanta e 20 lei ,indiferent de cate ori o dai ) .Stiu ca Titulescu e o fac buna dar daca ajungi sa ai un rr,decat sa il platesti mai bine mai faci o fac in cadrul universitatii(la taxa )....
udrea ruxandra
Baby Student
Baby Student

Mesajde Natasha » Joi Oct 01, 2009 12:54 pm

da...e nasol cu taxele astea.Asta e.Faceti tot posibilul sa nu aveti restante.Nu e chiar asa greu sa iei 5-ul.Trebuie doar sa te preocupe putin:)) dar ..e usor de zis greu de facut:))
Natasha
Baby Student
Baby Student

Mesajde Marian » Joi Oct 01, 2009 7:23 pm

Buna,

Si eu sunt la IDD-anul 1.

M-am gandit sa creez un grup pe yahoo pt toti cei de la drept de anul asta (si pt cei mai mari daca vor sa se alature) unde sa postam si sa gasim informatiile la zi, sa comunicam intre noi, sa ne cunoastem.

Pentru inceput am postat chiar eu o parte dintre materiale de la cei de anul I de la Universitatea din Bucuresti. Deja sunt postate suficiente informatii pe grup. Si vom posta restul pe parcurs.

Adresa grupului este
http://groups.yahoo.com/group/drept_titulescu_2009/

Va astept pe toti acolo,

Marian Grosu
Marian
Baby Student
Baby Student

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Drept