Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
Laurentiu19 scrie:Salutare ! Sunt si eu bobocel. Am obtinut un loc la camin ...sunt linistit....astept 1 octombrie
. Cine vrea sa comunice cu mine ma poate contacta pe CDLOZSTL@yahoo.com
dany666 scrie:Laurentiu19 scrie:Salutare ! Sunt si eu bobocel. Am obtinut un loc la camin ...sunt linistit....astept 1 octombrie
. Cine vrea sa comunice cu mine ma poate contacta pe CDLOZSTL@yahoo.com
salut laurentiu....la ce etaj stai in camin?
gigix scrie:nu exista nicio cantina prin zona...asa ca nu iti fa multe sperante....
annya20 scrie:mickey scrie:boogdan scrie:salutare! sunt si eu anul I la drept. stie careva cum ne putem muta in grupe?[/q
hello!bine ai venit!
buna eu sunt anul 2 la drept si daca doriti sa fiti cu cineva anume intr o grupa trebuie sa mergeti pana pe 1 octombrie la secretariat si sa le rugati pe domnisoarele secretare sa va puna impreuna...daca se incepe facultatea nu se mai poate pentru ca o sa fie foarte mare agitatie si nu o sa va mai ajute nimeni....cat despre mancare exista un bar unde gasiti orice mancare ieftina si f buna
CLAU_CLAUDIU scrie:hmm ...boboceii ca mn ...astept sa ne cunoastem![]()
...care vreti sa vb intrati p id: claudelu17_claudelu ....app mai e cineva asa mic ca mn ..( 18 ani ..fac 19 l anu :-?)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori