Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
Walper scrie:pe cat incepem ?
iuliaaroz scrie:mersi:) tu ce an esti?
iuliaaroz scrie:pe 3 se incepe,ca pe 1 se fac grupele...am intrebat la secretariat:)
irimia.dorin scrie:am citit pe un alt topic :p : "carnetul de student se ridica de la secretariat in urma achitarii taxei, dupa inceperea anului universitar. Ele contin unu un username/parola cu care poti accesa www.elis.univnt.ro penru a vedea situatia scolara a ta, transele de achitare, diferite materiale pentru cursuri..."
irimia.dorin scrie:din nou de pe alt topic : "Elis, e cel mai accesat site, pe lângÄ Facebook, ĂŽn sesiune, deoarece notele se afiĹeazÄ destul de repede, uneori chiar de pe o zi pe alta (vezi Drept Roman). Pont pentru a intra pe Elis e sÄ mergeĹŁi sÄ achitaĹŁi taxa de carnet la casierie, vreo 4 lei, iar chitanĹŁa s-o duceĹŁi la registraturÄ (nu e mare filosofie, sunt la acelaĹi etaj). Pe lângÄ note, mai vedeĹŁi Ĺi situaĹŁia plÄĹŁilor, dar sÄ nu rÄmâneĹŁi dezamÄgiĹŁi cÄ nu puteĹŁi susĹŁine teste on-line sau cÄ unii profesori nu vÄ rÄspund la mail-uri."
doomy852 scrie:salutare! Dupa afisarea rezultatelor, pentru confirmarea locului mai trebuie facul altceva in afara de plata primei transe + o copie a diplomei de bac?
LauraCosmina scrie:Trebuie dusa candva diploma de bac in original?
Anna92 scrie:buna..am si eu o intrebare..:D..la ce materi dam examene la drept?:D...stie careva?
Anna92 scrie:mss frum..dar eu am inteles d la cineva care e la universitate la drept k doar la 4 materi nu la 16 se da examen:D..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori